Standard.

srijeda maj 22

Iskopirala Anu Nikolić: Nastup Grkinje na Eurosongu podsjeća na onaj lijepe Paraćinke s Beovizije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ovogodišnji Eurosong, osim Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom svijeta, i nije prošao nešto posebno zapažen.

16 hits

srijeda maj 22

Pjevač se ne planira ženiti drugi put: Darko Lazić otjerao trudnu vjerenicu, vratila se kod roditelja?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pjevač Darko Lazić, koji za manje od mjesec treba postati otac drugi put, ostavio je vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće.

20 hits

srijeda maj 22

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Podsjetimo, Toni je u novembru 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja, a u…

16 hits

srijeda maj 22

Švedski metalci obradili stari hit "Divljih Jagoda"

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

"Enforcer", jedan od boljih metal bendova iz Švedske, prije nekoliko dana je objavio obradu pjesme poznate jugoslavenske grupe "Divlje Jagode".

14 hits

 
 
 
 
utorak, 19 februar 2019 20:29

Poznati psiholog savjetuje: Ako hoćeš da se udaš NE RADI OVE STVARI!

Mihail Labkovski je ruski psihologkoji koji ima radno iskustvo preko 30 godina što mu daje za pravo da bez dlake na jeziku daje savjete.

 

Za slobodne žene

Nikome nije potrebna djevojka koja ne zna ko je i šta je. Prvo prihvati sebe takvu kakva jesi pa tek onda tražiti muškarca spram sebe. Ako prvi, drugi i treći sastanak sa nekim prođe nesigurno, ne zakazujte četvrti. Na prvom sastanku osoba prikazuje sebe u najboljem mogućem svijetlu, i ako se već tada ne osjećate prijatno sa njim u društvu, nemate čemu da se nadate. Ništa dobro neće proizaći iz toga.

Ako se mlada i uspješna žena žali kako ne može da nađe muškarca za sebe, onda nije problem u pronalaženju, nego u njoj lično. Negdje tu postoji strah: od veze ili od muškaraca.

Ako želiš da se udaš, moraš da prestaneš da misliš o tome. To je isto kao kada si djevojčica pa staviš veo i sanjariš o vjenčanju. Sve je to sranje. Prvo osoba ima potrebu da voli nekoga pa shodno tome valjda treba da nađe nekoga koga će voleti a ne nekoga za koga će se udati.

Komunikaciju sa oženjenim muškarcima svedi na minimu. Ne miješaj babe i žabe. Ne traći svoje vrijeme na oženjenog muškarca. Oženjenom muškarcu ne treba žena, on već ima jednu kod kuće

Za one žene koje su već u vezi

Ako želiš da se vjenčate, a već živite zajedno više od pola godine i ništa se ne dešava, vrijeme je da razgovaraš sa njim o porodici i vjenčanju. Ako muškarac nije spreman da osnuje porodicu, onda je došlo vrijeme da se pozdravite.

Svaka žena, podvlačim to - svaka žena koja godinama ostaje kod kuće da brine o djeci i kući, vremenom propada. To je neizbježno.

Na kraju će muškarcu dosaditi njegova žena jer će je smatrati glupom, i to je korak do razvoda. Napomena: to se posebno dešava ako muškarac nije insistirao na tome, ako je žena dobrovoljno pristala da ne radi nego da ostane kod kuće i čuva djecu.

Ako ti on dosađuje, ako je ljubomoran ili preterano zahtjevan, vrijeme je da odete od njega. Nemojte da se bojite samačkog života. Ni jedan čovek na celom svetu nije vredan da se lomite oko njega, da nešto strahujete ili da samo pratite njegove želje i udovoljavate njegovim prohtjevima.

Sasvim je jednostavno: tu je on, tu ste vi - ako se slažete: super, ako ne ide onda ne ide. I bolje je da ga ostavite na vrijeme prije nego što ste ušli u kredite i rodili mu djecu.

Mentalno zdrava osoba će uvijek paziti na sebe. Ni ljepota, ni novac, ni položaj muškarca neće je natjerati da ostane sa njim ukoliko joj nije dobro u vezi.

Ne postoji nešto zbog čega biste morale da trpite loše ponašanje u vezi ili da trpite bilo šta.

Za sve

Uvijek je bolje biti razočaran odmah na početku nego cio život provesti hodajući na prstima oko nekoga. Ljudi koji ne vole sebe ne mogu ni da vole druge ljude.

Ljubav se ne mjeri sa tim koliko ste voljeli ili koliko je neko vas volio, nego koliko ste bili srećni ili jeste srećni sa njim u vezi.

Ako vam se ne dopada kako se ponaša prema vama. Jednom mu kažite to. Ako se ne promijeni, kažite mu "zbogom". Normalna osoba neće nastaviti vezu sa muškarcem koji je ne poštuje.

 Stil.kurir.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.