Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

72 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

78 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

33 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

12 hits

 
 
 
 
utorak, 19 februar 2019 20:29

Poznati psiholog savjetuje: Ako hoćeš da se udaš NE RADI OVE STVARI!

Mihail Labkovski je ruski psihologkoji koji ima radno iskustvo preko 30 godina što mu daje za pravo da bez dlake na jeziku daje savjete.

 

Za slobodne žene

Nikome nije potrebna djevojka koja ne zna ko je i šta je. Prvo prihvati sebe takvu kakva jesi pa tek onda tražiti muškarca spram sebe. Ako prvi, drugi i treći sastanak sa nekim prođe nesigurno, ne zakazujte četvrti. Na prvom sastanku osoba prikazuje sebe u najboljem mogućem svijetlu, i ako se već tada ne osjećate prijatno sa njim u društvu, nemate čemu da se nadate. Ništa dobro neće proizaći iz toga.

Ako se mlada i uspješna žena žali kako ne može da nađe muškarca za sebe, onda nije problem u pronalaženju, nego u njoj lično. Negdje tu postoji strah: od veze ili od muškaraca.

Ako želiš da se udaš, moraš da prestaneš da misliš o tome. To je isto kao kada si djevojčica pa staviš veo i sanjariš o vjenčanju. Sve je to sranje. Prvo osoba ima potrebu da voli nekoga pa shodno tome valjda treba da nađe nekoga koga će voleti a ne nekoga za koga će se udati.

Komunikaciju sa oženjenim muškarcima svedi na minimu. Ne miješaj babe i žabe. Ne traći svoje vrijeme na oženjenog muškarca. Oženjenom muškarcu ne treba žena, on već ima jednu kod kuće

Za one žene koje su već u vezi

Ako želiš da se vjenčate, a već živite zajedno više od pola godine i ništa se ne dešava, vrijeme je da razgovaraš sa njim o porodici i vjenčanju. Ako muškarac nije spreman da osnuje porodicu, onda je došlo vrijeme da se pozdravite.

Svaka žena, podvlačim to - svaka žena koja godinama ostaje kod kuće da brine o djeci i kući, vremenom propada. To je neizbježno.

Na kraju će muškarcu dosaditi njegova žena jer će je smatrati glupom, i to je korak do razvoda. Napomena: to se posebno dešava ako muškarac nije insistirao na tome, ako je žena dobrovoljno pristala da ne radi nego da ostane kod kuće i čuva djecu.

Ako ti on dosađuje, ako je ljubomoran ili preterano zahtjevan, vrijeme je da odete od njega. Nemojte da se bojite samačkog života. Ni jedan čovek na celom svetu nije vredan da se lomite oko njega, da nešto strahujete ili da samo pratite njegove želje i udovoljavate njegovim prohtjevima.

Sasvim je jednostavno: tu je on, tu ste vi - ako se slažete: super, ako ne ide onda ne ide. I bolje je da ga ostavite na vrijeme prije nego što ste ušli u kredite i rodili mu djecu.

Mentalno zdrava osoba će uvijek paziti na sebe. Ni ljepota, ni novac, ni položaj muškarca neće je natjerati da ostane sa njim ukoliko joj nije dobro u vezi.

Ne postoji nešto zbog čega biste morale da trpite loše ponašanje u vezi ili da trpite bilo šta.

Za sve

Uvijek je bolje biti razočaran odmah na početku nego cio život provesti hodajući na prstima oko nekoga. Ljudi koji ne vole sebe ne mogu ni da vole druge ljude.

Ljubav se ne mjeri sa tim koliko ste voljeli ili koliko je neko vas volio, nego koliko ste bili srećni ili jeste srećni sa njim u vezi.

Ako vam se ne dopada kako se ponaša prema vama. Jednom mu kažite to. Ako se ne promijeni, kažite mu "zbogom". Normalna osoba neće nastaviti vezu sa muškarcem koji je ne poštuje.

 Stil.kurir.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.