Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

76 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

79 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

33 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

12 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 11:00

Upoznajte karakter čovjeka: Posmatrajte njegov osmijeh

Potrebno je dugo vremena da upoznate nečiji karakter, ali čim se čovjek bar jednom nasmije sasvim iskreno, pokazaće vam se njegov cijeli karakter.

Veselost čovjeka je najvidnija njegova crta, koja ga najviše odaje. Samo vrlo uzvišen i srećan čovjek može biti veseo i zaraziti druge, to jest biti neodoljivo i dobrodušno veseo.

Ako želite upoznati dušu čovjeka, ne posmatrajte ga dok ćuti, dok govori, kad plače, dok se uzbuđuje plemenitim idejama, nego bolje ga pogledajte kako se smije.

Ako se dobro smije, znajte da je dobar čovjek.

Smijeh je najsigurnija proba duše. Pogledajte dijete, jedino se djeca znaju smijati do savršenstva i zbog toga i jesu privlačna.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.