Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

76 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

79 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

33 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

12 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 12:00

KOSTIĆ STIGAO NA SUĐENJE: Kreator optužen za polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje droge

Kreator Darko Kostić, koji je optužen za polno uznemiravanje i nedozovljeno držanje droge, stigao je u Treći osnovni sud na zakazano suđenje.

Modni kreator, koji se tereti za dva krivična djela polnog uznemiravanja, kao i za omogućavanje uživanje narkotika, došao je danas u pratnji advokata u Treći osnovni sud, a sa glave i kad je ulazio u zgradu suda nije skinuo kapuljaču sa glave.

Podsjetimo, Kostić je u pritvoru bio nešto više od mjesec i po dana, jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L.J. (15) za polno uznemiravanje. Kostić je iz Okružnog zatvora u Beogradu izašao 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mjesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga. kurir.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.