Standard.

srijeda maj 22

Iskopirala Anu Nikolić: Nastup Grkinje na Eurosongu podsjeća na onaj lijepe Paraćinke s Beovizije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ovogodišnji Eurosong, osim Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom svijeta, i nije prošao nešto posebno zapažen.

16 hits

srijeda maj 22

Pjevač se ne planira ženiti drugi put: Darko Lazić otjerao trudnu vjerenicu, vratila se kod roditelja?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pjevač Darko Lazić, koji za manje od mjesec treba postati otac drugi put, ostavio je vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće.

21 hits

srijeda maj 22

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Podsjetimo, Toni je u novembru 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja, a u…

16 hits

srijeda maj 22

Švedski metalci obradili stari hit "Divljih Jagoda"

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

"Enforcer", jedan od boljih metal bendova iz Švedske, prije nekoliko dana je objavio obradu pjesme poznate jugoslavenske grupe "Divlje Jagode".

15 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 12:00

KOSTIĆ STIGAO NA SUĐENJE: Kreator optužen za polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje droge

Kreator Darko Kostić, koji je optužen za polno uznemiravanje i nedozovljeno držanje droge, stigao je u Treći osnovni sud na zakazano suđenje.

Modni kreator, koji se tereti za dva krivična djela polnog uznemiravanja, kao i za omogućavanje uživanje narkotika, došao je danas u pratnji advokata u Treći osnovni sud, a sa glave i kad je ulazio u zgradu suda nije skinuo kapuljaču sa glave.

Podsjetimo, Kostić je u pritvoru bio nešto više od mjesec i po dana, jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L.J. (15) za polno uznemiravanje. Kostić je iz Okružnog zatvora u Beogradu izašao 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mjesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga. kurir.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.