Standard.

utorak jun 18

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

188 hits

utorak jun 18

"Hoću da me uvijek svi viđaju i znaju": Sonja je bila sa kontroverznim biznismenom, danas je žena fudbalera...

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

344 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

380 hits

utorak jun 18

Bazar Art: Večeras od 20 časova, u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, i traje do ponoći

Prvi Bazar Art, jedno od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, održaće se sjutra, 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u…

34 hits

 
 
 
 
četvrtak, 21 mart 2019 20:44

U BRAKU SE GASI LJUBAVNI ŽAR? Šta vas očekuje nakon svadbe...

U vremenu u kojem živimo jako je teško je održati uspješan i zdrav brak. Brojni su mladi parovi koji smatraju da je bračna zajednica nešto na čemu ne treba da se radi i da je to odnos koji nakon svadbe ne treba da se njeguje. No, godinama nakon vjenčanja, dolazi do brojnih promjena u odnosima bračnih parova,a ovo su neki od njih.

Često se odgađa da se vatromet koji ste imali u vezi u braku počinje gasiti. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto se mnogi ljudi razočaraju u bračnoj zajednici.

Trebalo bi da naučite da očekujete manje i ulažete više u odnos sa partnerom kako bi vaš odnos uspio. U braku će vam trebati strpljenje. Nekada će biti monotono i dosadno. Sve ovo može da uništi brak.

koliko ne volite partnera dovoljno i nemate strpljenja, vaš brak neće dugo potrajati. Često se događa da vam u braku počnu smetati navike vašeg partnera. Možda ste se zaljubili u partnera zbog njegove prevelike iskrenosti, ali kada je riječ o braku, mora da postoji dosta diplomatije. Iskrenost partnera ponekad može da vas iritira kada počnete da slušate komentare na račun vaše kilaže ili životnog stila.

Ulaskom u bračnu zajednicu, raste i obostrana odgovornost.

Nije riječ samo o tome što ćete vas dvoje živjeti zajedno pod istim krovom, već što ste odgovorni jedno za drugo, ali i za svoje potomstvo, koje ćete stvoriti tokom zajedničkog života. Za izgradnju međusobnog odnosa ne postoji pravilan “recept”. Kada se udate ili oženite, vi ulazite i u partnerovo porodično okruženje.

Uskoro ćete shvatiti da se vaše odluke ne tiču samo vas samih, već uz konsultaciju mnogo ljudi, a nekada to neće biti oni s kojima se dobro slažete, te s toga, trebate biti veoma strpljivi i smireni.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.