Standard.

četvrtak april 18

Foto prostitutki iz kataloga makroa: Jedna od najboljih je dječiji ljekar, ima i direktorki!

Šokirali biste se kada biste vidjeli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili rijaliti zvijezde. Vjerovali ili ne, bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorice državnih firmi.…

120 hits

četvrtak april 18

Ana Vintur neće Melaniju u Vogu: Prva dama joj OŠTRO ODGOVORILA!

Nakon što je Ana Vintur u intervjuu za CNN diskretno dala naslutiti da se aktuelna prva dama SAD Melanija Tramp nikad više neće pojaviti na naslovnici "Voguea", portparol Trampove supruge…

50 hits

četvrtak april 18

Njegujte lice, tijelo, kožu: Maslinovo ulje je eliksir za ljepotu

Maslinovo ulje, u kombinaciji s ostalim prirodnim sastojcima, idealno je za njegu tijela, a volimo ga i kao dio prirodnih pilinga. Na laktove, koljena ili stopala možete umasirati malo maslinovog…

23 hits

četvrtak april 18

Nemojte piti kafu ili čaj iz plastičnih čaša, utiče na plodnost!

Kafu ili čaj kada smo van kuće najčešće pijemo iz plastičnih ambalaža, što i nije baš najzdravija opcija.Čak i kada ljudi planiraju piknik ili izlazak iz kuće, oni često moraju…

29 hits

 
 
 
 
četvrtak, 21 mart 2019 21:00

Silvana Armenulić pokušala da ubije ljubavnicu svog muža? Ovaj skandal se prepričavao u Jugoslaviji!

Silvana Armenulić svojevremeno je važila za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike u Jugoslaviji, a za takav status imala je sve neophodno: dobre pjesme, popularnost, ljepotu, glas. Umjela je i da intrigira javnost na primjer kada je sa Lepom Lukić dogovorila svađe u medijima, dešavalo se i da joj se omakne poneki skandal. Neki se i još pamte.

U prvim mjesecima 1971. u štampi je osvanuo naslov “Šta se dogodilo u mračnoj ulici”, u čijem objašnjenju piše da će Silvana morati da sjedne na optuženičku klupu jer je Leposavi Jankov, prijateljici svog supruga Radmila Armenulića, nanijela teške tjelesne povrede.

"Krivična prijava podnijeta je glavnom tužilaštvu i, ukoliko se ustanovi da postoji osnova za krivično gonjenje, Silvana će prilično vrijeme izgubiti na sudu, jer će, osim krivične prijave, Leposava podnijeti i građansku tužbu za višemilionsku odštetu. Ljekari su joj izdali uvjerenje da je invalid. Šta se zapravo dogodilo i zbog čega je Leposava podnijela prijavu protiv Silvane? Teško je saznati pravu istinu jer i jedna i druga strana imaju svoju verziju, piše na početku članka, prenosi Alo.

Leposavina priča

U krivičnoj prijavi koju je podnio Leposavin advokat Vladimir Šešlija stoji:

"Silvana je presrela svog supruga i njegovu prijateljicu, koji su se vozili njegovim kolima, naletjela svojim “kaprijem” na njih, i pošto su se automobili zaustavili, iskoristila je priliku da se fizički obračuna sa nedužnom Leposavom. Događaj se odigrao u sitnim satima. 1. marta ove godine, ispred Leposavinog stana u Ulici Maršala Tolbuhina 85. Prvi je iz kola izašao Radimilo, što je navodno iskoristila Silvana i svom snagom naletjela na Leposavu, nanijevši joj teške tjelesne povrde, najteže u predjelu vrata, pa je Leposava morala neko vrijeme da leži i nosi plastičnu kragnu. Naknadnim pregledom ustanovljeno je da je Leposava zapravo zadobila teške tjelesne povrede kičme, zbog čega su joj ljekari izdali uvjerenje da je trajni invalid. U krivičnoj prijavi protiv Silvane, Leposava ističe da to nije prvi put da je pjevačica napada. Ne samo što joj je prijetila telefonom nego se usudila da upadne u njen stan i fizički je napadne. Leposava tada nije tražila intervenciju policije jer je vjerovala da će se Silvana smiriti. Prema navodima Leposave, Radimlo i Sivlana trebalo je da se razvedu kako bi on mogao da se oženi Leposavom.

Osim fizičkog napada, Silvana je, navela je tada Leposava, optužila i za povredu morala.

View this post on Instagram

#silvanaarmenulic #singer #star #1969 #1960s

A post shared by SILVANA ARMENULIC (@silvana.armenulic) on

"Neki su listovi objavili njenu izjavu kako sam prisluškivala njene razgovore i sve to prenosila njenom suprugu. Navodno sam tako uspjela da ga osvojim. Time je Silvana povrijedila moj poslovni moral, pravila službe jer je nama zabranjneo da prisluškujemo tuđe razgovore, a još manje da ih prenosimo dalje. Ne odgovora istina da sam Radmila tako upoznala. Mi se odavno poznajemo, rekla je Jakovljeva koja je tražila od Okružnog javnog tužilaštva u Beogradu da podnese tužbu protiv Silvane, da je proglasi krivim i osudi.

Silvanina priča

Prilikom jednog susreta novinara ovog lista sa Silvanom, uvjeravala ga je da su to izmišljotine. O ovom navodnom incidentu pisalo se još u tadašnjim medijima, ali istina nikada do kraja nije razriješena. Od 1976. godine, kada je stradala u automobilskoj nesreći. 

expresstabloid.ba

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 21 mart 2019 22:55

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.