Standard.

utorak jun 18

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

174 hits

utorak jun 18

"Hoću da me uvijek svi viđaju i znaju": Sonja je bila sa kontroverznim biznismenom, danas je žena fudbalera...

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

336 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

373 hits

utorak jun 18

Bazar Art: Večeras od 20 časova, u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, i traje do ponoći

Prvi Bazar Art, jedno od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, održaće se sjutra, 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u…

34 hits

 
 
 
 
četvrtak, 21 mart 2019 21:00

Silvana Armenulić pokušala da ubije ljubavnicu svog muža? Ovaj skandal se prepričavao u Jugoslaviji!

Silvana Armenulić svojevremeno je važila za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike u Jugoslaviji, a za takav status imala je sve neophodno: dobre pjesme, popularnost, ljepotu, glas. Umjela je i da intrigira javnost na primjer kada je sa Lepom Lukić dogovorila svađe u medijima, dešavalo se i da joj se omakne poneki skandal. Neki se i još pamte.

U prvim mjesecima 1971. u štampi je osvanuo naslov “Šta se dogodilo u mračnoj ulici”, u čijem objašnjenju piše da će Silvana morati da sjedne na optuženičku klupu jer je Leposavi Jankov, prijateljici svog supruga Radmila Armenulića, nanijela teške tjelesne povrede.

"Krivična prijava podnijeta je glavnom tužilaštvu i, ukoliko se ustanovi da postoji osnova za krivično gonjenje, Silvana će prilično vrijeme izgubiti na sudu, jer će, osim krivične prijave, Leposava podnijeti i građansku tužbu za višemilionsku odštetu. Ljekari su joj izdali uvjerenje da je invalid. Šta se zapravo dogodilo i zbog čega je Leposava podnijela prijavu protiv Silvane? Teško je saznati pravu istinu jer i jedna i druga strana imaju svoju verziju, piše na početku članka, prenosi Alo.

Leposavina priča

U krivičnoj prijavi koju je podnio Leposavin advokat Vladimir Šešlija stoji:

"Silvana je presrela svog supruga i njegovu prijateljicu, koji su se vozili njegovim kolima, naletjela svojim “kaprijem” na njih, i pošto su se automobili zaustavili, iskoristila je priliku da se fizički obračuna sa nedužnom Leposavom. Događaj se odigrao u sitnim satima. 1. marta ove godine, ispred Leposavinog stana u Ulici Maršala Tolbuhina 85. Prvi je iz kola izašao Radimilo, što je navodno iskoristila Silvana i svom snagom naletjela na Leposavu, nanijevši joj teške tjelesne povrde, najteže u predjelu vrata, pa je Leposava morala neko vrijeme da leži i nosi plastičnu kragnu. Naknadnim pregledom ustanovljeno je da je Leposava zapravo zadobila teške tjelesne povrede kičme, zbog čega su joj ljekari izdali uvjerenje da je trajni invalid. U krivičnoj prijavi protiv Silvane, Leposava ističe da to nije prvi put da je pjevačica napada. Ne samo što joj je prijetila telefonom nego se usudila da upadne u njen stan i fizički je napadne. Leposava tada nije tražila intervenciju policije jer je vjerovala da će se Silvana smiriti. Prema navodima Leposave, Radimlo i Sivlana trebalo je da se razvedu kako bi on mogao da se oženi Leposavom.

Osim fizičkog napada, Silvana je, navela je tada Leposava, optužila i za povredu morala.

View this post on Instagram

#silvanaarmenulic #singer #star #1969 #1960s

A post shared by SILVANA ARMENULIC (@silvana.armenulic) on

"Neki su listovi objavili njenu izjavu kako sam prisluškivala njene razgovore i sve to prenosila njenom suprugu. Navodno sam tako uspjela da ga osvojim. Time je Silvana povrijedila moj poslovni moral, pravila službe jer je nama zabranjneo da prisluškujemo tuđe razgovore, a još manje da ih prenosimo dalje. Ne odgovora istina da sam Radmila tako upoznala. Mi se odavno poznajemo, rekla je Jakovljeva koja je tražila od Okružnog javnog tužilaštva u Beogradu da podnese tužbu protiv Silvane, da je proglasi krivim i osudi.

Silvanina priča

Prilikom jednog susreta novinara ovog lista sa Silvanom, uvjeravala ga je da su to izmišljotine. O ovom navodnom incidentu pisalo se još u tadašnjim medijima, ali istina nikada do kraja nije razriješena. Od 1976. godine, kada je stradala u automobilskoj nesreći. 

expresstabloid.ba

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 21 mart 2019 22:55

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.