Standard.

utorak jun 18

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

188 hits

utorak jun 18

"Hoću da me uvijek svi viđaju i znaju": Sonja je bila sa kontroverznim biznismenom, danas je žena fudbalera...

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

349 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

385 hits

utorak jun 18

Bazar Art: Večeras od 20 časova, u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, i traje do ponoći

Prvi Bazar Art, jedno od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, održaće se sjutra, 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u…

34 hits

 
 
 
 
subota, 23 mart 2019 17:00

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći nastaviti dalje bez pjevača.

Ćerka Ilda je u vrlo lošem stanju, otkazala je sve nastupe, sve obaveze pomjerila i nije joj ni nakraj pameti snimati pjesme koje su bile u planu. Ona satima plače na grobu svog oca, a kada se vrati u svoja četiri zida, on je, opet, glavna tema u razgovorima s majkom i sestrom. Prijatelji, kao i porodica ozbiljno su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

- Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao zapostaviti svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji, već razgovorima koji pomažu osobi ostvariti svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu života. Upravo to je sada Ildi prijeko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni pričati iako je planirala pred ljeto izbaciti pjesmu. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu - rekao je izvor blizak Šaulićima, prenosi Kurir.rs.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.