Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 20:00

Fidel Kastro: Dok je narod gladovao, on uživao sa ljubavnicama u luksuzu!

Bilo da ga volite ili mrzite, morate da priznate da je Fidel Kastro jedan od najuticajnijih svjetskih vođa prošlog vijeka. Kastro je tvrdio kako mjesečno troši samo 25 dolara, živi u ribarskoj kolibi, a jedini luksuz koji sebi dopušta su kubanske cigarete koje toliko voli. Priča se i da je spavao sa 35. 000 žena...

U stvari Kastro je živeo u luksuzu, dok je njegov narod trpio siromaštvo decenijama dok je on vladao.

Prema jednoj knjizi "Dvostruki život Fidela Kasatra", koju je napisao bivši tjelohranitelj, Kastro je bio licemjer i prevarant. Umjesto da posjeduje malu ribarsku kolibu negdej na obali, Kastro je posjedovao dvadeset imanja širom Kariba.

 

To nije sve što je veliki lider čuvao kao tajnu. Jedno njegovo imanje čuvalo je Kastrovu porodicu od očiju javnosti. Njegova žena, za koju se nije znalo donedavno, Dalia i njegovi pet sinova čija imena počinju sa slovom A: Alekis, Aleks, Alehandro, Antonio i Angelito.

Kastrov brat, Raul, je za svoje brataniće saznao tek kada su bili odrasli ljudi.

Povrh svega, saznalo se da je Kastro imao još tri djeteta sa ljubavnicama, uključujući i dugogodišnju ljubavnicu Huanitu. Kastro je bio poznat ženskaroš. Pored sebe je godinama imao mnogo žena uljučujući, glumice, prostitutke i plesačice.

 

Na primjer, Natalija Revuelta, žena priznatog kardiologa, Fidelu je rodila ćerku Alinu. Alina je kasnije pobjegla sa Kube kako bi započela novi život u Americi. Pobjegla je noseći lažni španski pasoš i periku.

Kastro je sam sebi dao nadimak "Konj" (kao asocijacija na obdarenost), nosio je vojničke čizme svo vrijeme, koje su ostale još iz perioda revolucije.

Kako je objavljeno u knjizi, Kastro se budio u podne, da bi kasnije u novom motornom čamcu odlazio na pecanje. Posjedovao je privatno ostrvo, Cayo Piedra, na kojem je ugošćavao i zabavljao svoje goste koji su obožavali da se druže sa delfinima i kornjačama. Kako su stizali do ostrva? Kastro je posjedovao luksuznu jahtu dugačku 88 stopa.

Fidel Kastro je takođe posjedovao imanje u Hvani sa kuglanom, ličnom bolnicom, vilom sa bazenom, ličnom fabrikom sladoleda...

Dok je ostatak stanovništva patio od gladi, Kastro je uživao u obilju jer mu je hrana stizala od prijatelja preko okeana. Kako bi imao svaki dan svježe mleko, Kastro je nabavio kravu za svako svoje dijete i sebe.

Kada je Fidel Kastro umro, mnoge tajne su isplivale na površinu. Međutim, stručnjaci tvrde da je ovo tek početak!

Stil.kurir.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.