Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 21:00

BRAČNI HOROSKOP: Jarčevi se TEŠKO odlučuju na brak, RIBE je lako "snaći", a šta vas očekuje?

Svaki čovjek želi da bude srećan u ljubavi, ali to ne polazi za rukom svima, zato pre stupanja u brak provjerite šta možete da očekujete od partnera - to vam otkriva njegov horoskopski znak.

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne blijedi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim mjerilima nisu na prvom mjestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. 

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osjetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.

Blizanci

Oni s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sljedbenici društvenih normi i spremni su da se o svemu dogovore se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vrijedni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji.

Lav

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele da uživaju braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog vjenčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Pružaće partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionisaće ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će nekad partneru nametati svoja uvjerenja i stavove, naročito jer teže odnose u kojima su oni dominantni.

Djevica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osjećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Vaga

Pripadnici ovog znaka će se u braku osjećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i “procvjetati”. Ali ravnoteža braka i ostalih sfera života je osjetljiva, a vrlo je važno da zadrže sopstvene interese i slobodu. Iako su vrlo nježni i predani, ponekad će se ljutiti kako bi partner “plesao” oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

Škorpija

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos će uložitće sav svoj trud i vrijeme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi praviiti probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

Strijelac

Izuzetno im je važno da u braku budu s nekim ko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, biće najbolji supružnici na svijetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se vjenčaju s onim s kime dijele životne stavove.

Jarac

Treba im puno vremena da se odluče na brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vrijedni Jarčevi brinuće se o domu, partneru, ali i poslu jednakom mjerom, a uspješan brak vidjeće kao stvar ličnog napretka. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Vodolija

Od svih znakova Zodijaka, Vodolija je znak koji je najviše odan i vjeran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvatanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole ipslaniran raspored i obaveze, insistiraće na sopstvenoj slobodi i time nesvjesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcioniše, jer bez toga nikad neće biti potpuno srećni u braku.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za zajednički život, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nježnosti, lijepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Treba da nauče da povuku granicu u ugađanju porodici i djeci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.