Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 14:30

GLAVNA PROSTITUTKA je bila SLAVNA GLUMICA: Ova DAMA je prije uhapšenog makroa Mihajla PODVODILA djevojke

U medijima se pojavio spisak VIP prostitutki, a svjetlost dana je ugledao i Mahjlov katalog koji je pokazivao klijentima. Mediji prenose da je poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala klijente za VIP prostituciju. Ova dizajnerka je sarađivala sa uhapšenim srpskim kraljem elitne prostitucije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao razgranatu mrežu saradnika.

Poznata kreatorka nije jedina žena iz svijeta mode koja je podvodila mlade djevojke. Naime, nekoliko godina prije nje, isto je radila jedna poznata dama, takođe iz svijeta medija i mode. S obzirom na to da je dugo bila u medijima, madam je imala dosta kontakata, otkriva naš sagovornik.

"Sve je počelo 90-ih. Dugo je bila u medijima, pa je tako stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima. Sve je počelo preko jedne modne agencije. Prvo je mlade djevojke podvodila biznismenima, političarima, sportistima, a onda je svoj "biznis" proširila i na poznate dame. Bilo je tu slavnih glumica, pjevačica, voditeljki...", otkriva sagovornik i dodaje da su klijenti sa prostitutkama sastajli uglavnom u jednom poznatom beogradskom hotelu koji danas više ne postoji.

"Sve što se radi danas a ima veze sa prostitucijom, radilo se i prije 30 godina, samo mediji tada nisu pisali o tome. Nisu postojali rijaliti programi, društvene mreže, pa je sve bilo skrivenije...

Poznata glumica, koja je 90-ih glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji bila je omiljena biznismenima. I tarifa joj je bila visoka. Izgledala je kao prava gospođa, fina i odmerna, a seksu je bila živa vatra, valjda je zato bila i najtraženija. Ali znam da je birala. Nije htjela sa bilo kim da legne. Omiljeni su joj bili moćni političari. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, ali se uz prostituisanje namlatila para", priča sagovornik i otkriva da je od zvučnih imena poznata voditeljka, koju i danas viđamo na malim ekranima, bila redovna u hotelu gdje su se okupljale gradske face.

"Javna tajna je bila da se i ona prostituiše. To su gotovo svi znali. Danas nije tako aktivna kao nekada, pretpostavljam zbog godina, ali tada je bila "glavna". Pored nje, veoma popularna je bila i pjevačica koja je došla iz Bosne, oko nje su se bukvalno otimali", otkriva za "Alo.rs" izvor upućen u cijelu priču. Madam je poslije nekoliko godina nastavila saradnju sa mladim djevojkama, manekenkama, voditeljkama...

 

"Kako su godine prolazile, nastavila je da podvodi manekenke, a paravan joj je bila modna agencija. Silne pare je zaradila zahvaljujući ovom biznisu, a sarađivala je i sa drugim makroima. Baš kao i ovaj poznati makro, i ona je vodila računa o svojim djevojkama, jer znate kako, one su joj sredstvo za rad... Brinula je o njima, neke je čak i dobro udala", kaže sagovornik.

Poznata madam se i danas bavi ovim poslom, sarađuje sa mnogim ljudima iz svijeta medija, ali se u javnosti pojavljuje rijetko.foto: blic

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 15 april 2019 13:30

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.