Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 19:00

SVI PUTINOVI LJUBIMCI! Koni je, ipak, NAJVIŠE VOLIO!

Ruski predsjednik Vladimir Putin poznat je kao osoba koja puno voli životinje i jedino u tim prilikama možemo da vidimo emocije na njegovom licu. To se vidjelo i kada mu je prilikom posjete Srbiji predsjednik Vučić poklonio malog šarplaninca Pašu. Paša je bio četvrti Putinov pas, a ruski lider vlasnik je i arapskog sivog konja kojeg je prije dvije godine dobio na poklon od predsjednika Kirgistana Almazbeka Atambajeva.

Putinov pas po imenu Verni, srednjeazijski ovčar, je rođendanski poklon koji je Putin dobio od predsjednika Turkmenistana Gurbangulija Berdimuhamedova, tokom njihovog susreta u Sočiju 2017.

Jume, tromesječno štene akite, stigao je u Moskvu iz Tokija u julu 2012. godine. Pas je bio poklon akitske prefekture u znak zahvalnosti za pomoć Rusije nakon zemljotresa i cunamija u Japanu 2011.

Bafija, braon-bijelog karakačanskog ovčara Putin je dobio na poklon od premijera Bugarske Bojka Borisova 2010. godine. Cijela Rusija je tada učestvovala u javnom kumovanju štenetu. Na kraju je, na predlog petogodišnjaka, pas nazvan Bafi.

Koni je bila crna labradorka, rođena 1999. Nju je Putinu poklonio ruski ministar odbrane Sergej Šojgu u decembru 2000. Uginula je 2014. godine. Često je bila viđana pored predsjednika i ponekad joj je bilo dozvoljeno da prisustvuje sastancima sa svjetskim liderima tokom njihove posete Rusiji. Priča se da je Koni ruski predsjednik najviše volio od svih pasa.

Što se tiče lošeg raspoloženja, naravno da ga imam kao i svaka druga osoba, ali u tim situacijama pokušavam da se konsultujem sa svojim psom Koni ona mi uvijek da dobar savjet - rekao je jednom Putin.

Koni je čak doveo njedne prilike na sastanak sa Angelom Merkel jer je znao da se plaši pasa pa da napravi šalu na njen račun.

Pašu je dobio od predsjednika Srbije prije nekoliko mjeseci i odmah mu se svidio. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.