Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 20:15

Glumici prijeti 40 godina robije zbog mita!

Porodice Laglin-Đanuli našla se u jeku skandala nakon što je u javnost isplivala informacija o falsifikovanju dokumentacije, odnosno davanja mita kako bi njihovo dete pohađalo jedan od najboljih koledža, te kako bi imala dobre ocjene.
 
Glumica Lori Laglin i njen supurg, dizajner Mosimo Đanuli, razotkriveni su zbog falsifikovanja dokumentacije koja je bila neophodna da se njihova 19-godišnja ćerka, influenserka Olivija Džejd upiše na jedan prestižan univerzitet.
 
Olivija je istakla da je bila primorana na to zbog prevelike ambicije slavnih roditelja, te da su joj oni "upropastili život" time što su pošto-poto htjeli da ona dobije diplomu iako je već godinama unazad zarađivala znatne svote novca kao uticajna ličnost na društvenim mrežama.
 
Iako tvrdi da ništa nije znala o podmićivanju, ona se sklonila sa društvenim mreža kada je otkriveno da roditelji dali 500.000 dolara da bi zamaskirali činjenicu da ona i njena sestra nemaju potrebne kvalifikacije za koledž.
 
Nakon toga, kaže Olivija, jedan po jedan prestižni brend koji je reklamirala otkazao je milionske ugovore koje su imali sa njom.
 
Izvor US Weekly-ja tvrdi da je njena majka Lori tek sad postala svjesna ozbiljnosti situacije, budući da postoji mogućnost da ona i njen suprug završe iza rešetaka i to na 40 godina.
 
Pored njih u masovni skandal sa prevarama na koledžu u Americiu, umiješana je i glumica Felisiti Hafman.
 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.