Standard.

četvrtak april 18

Foto prostitutki iz kataloga makroa: Jedna od najboljih je dječiji ljekar, ima i direktorki!

Šokirali biste se kada biste vidjeli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili rijaliti zvijezde. Vjerovali ili ne, bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorice državnih firmi.…

129 hits

četvrtak april 18

Ana Vintur neće Melaniju u Vogu: Prva dama joj OŠTRO ODGOVORILA!

Nakon što je Ana Vintur u intervjuu za CNN diskretno dala naslutiti da se aktuelna prva dama SAD Melanija Tramp nikad više neće pojaviti na naslovnici "Voguea", portparol Trampove supruge…

55 hits

četvrtak april 18

Njegujte lice, tijelo, kožu: Maslinovo ulje je eliksir za ljepotu

Maslinovo ulje, u kombinaciji s ostalim prirodnim sastojcima, idealno je za njegu tijela, a volimo ga i kao dio prirodnih pilinga. Na laktove, koljena ili stopala možete umasirati malo maslinovog…

24 hits

četvrtak april 18

Nemojte piti kafu ili čaj iz plastičnih čaša, utiče na plodnost!

Kafu ili čaj kada smo van kuće najčešće pijemo iz plastičnih ambalaža, što i nije baš najzdravija opcija.Čak i kada ljudi planiraju piknik ili izlazak iz kuće, oni često moraju…

31 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 20:15

Glumici prijeti 40 godina robije zbog mita!

Porodice Laglin-Đanuli našla se u jeku skandala nakon što je u javnost isplivala informacija o falsifikovanju dokumentacije, odnosno davanja mita kako bi njihovo dete pohađalo jedan od najboljih koledža, te kako bi imala dobre ocjene.
 
Glumica Lori Laglin i njen supurg, dizajner Mosimo Đanuli, razotkriveni su zbog falsifikovanja dokumentacije koja je bila neophodna da se njihova 19-godišnja ćerka, influenserka Olivija Džejd upiše na jedan prestižan univerzitet.
 
Olivija je istakla da je bila primorana na to zbog prevelike ambicije slavnih roditelja, te da su joj oni "upropastili život" time što su pošto-poto htjeli da ona dobije diplomu iako je već godinama unazad zarađivala znatne svote novca kao uticajna ličnost na društvenim mrežama.
 
Iako tvrdi da ništa nije znala o podmićivanju, ona se sklonila sa društvenim mreža kada je otkriveno da roditelji dali 500.000 dolara da bi zamaskirali činjenicu da ona i njena sestra nemaju potrebne kvalifikacije za koledž.
 
Nakon toga, kaže Olivija, jedan po jedan prestižni brend koji je reklamirala otkazao je milionske ugovore koje su imali sa njom.
 
Izvor US Weekly-ja tvrdi da je njena majka Lori tek sad postala svjesna ozbiljnosti situacije, budući da postoji mogućnost da ona i njen suprug završe iza rešetaka i to na 40 godina.
 
Pored njih u masovni skandal sa prevarama na koledžu u Americiu, umiješana je i glumica Felisiti Hafman.
 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.