Standard.

utorak jun 18

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

188 hits

utorak jun 18

"Hoću da me uvijek svi viđaju i znaju": Sonja je bila sa kontroverznim biznismenom, danas je žena fudbalera...

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

344 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

383 hits

utorak jun 18

Bazar Art: Večeras od 20 časova, u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, i traje do ponoći

Prvi Bazar Art, jedno od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, održaće se sjutra, 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u…

34 hits

 
 
 
 
utorak, 16 april 2019 10:00

Svi znamo Danijelu, ali čekajte da vidite prvu suprugu Ognjena Amidžića

Danijelu Dimitrovsku Amidžić vjerujemo da svi znate. Riječ je manekenki koja je postala druga supruga Ognjena Amidžića i s kojim ima i jedno dijete, sina Mateju.

Prije nego što je upoznao Danijelu, poznati voditelj je uvijek bio u društvu ljepotica, a s jednom je bio i oženjen. Milica i Ognjen su se upoznali na “Pinku” gdje je ona radila kao novinar informativne redakcije.

Ovaj par se vjenčao u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapcu, ali nažalost brak im nije potrajao. Poslije četiri godine braka razveli su se i nisu imali djece.

Evo kako ona izgleda:

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.