Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

34 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

41 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

27 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

14 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 16:29

PARFEM SA MIRISOM SVEMIRA!

Kada jedna takva kompanija najavi lansiranje svoje linije parfema, očigledno je da će to privući mnogo pažnje. Ono što je čitavu priču podiglo na sasvim intrigantniji nivo jeste činjenica da je kompanija obećala da će miris kosmosa donijeti na Zemlju. Nova linija mirisa, nazvana Vector, zapravo je bila prvoaprilska šala. Denverska kompanija je definitvno pokazala idealni smisao za humor!

Ali, čik pogodite? Lockheed Martin je otišao jedan korak dalje i zapravo kreirao svemirski miris, uz pomoć penzionisanog astronauta, Tonija Antonelija, koji je upravljao svemirskim šatlom Discovery tokom jedne misije, a sada radi za njih. Sajt koji je posvećen Vector mirisu nam priča nam priču o njegovom svemirskom poreklu, zajedno sa linkom preko kog možete tražiti uzorak.

“Prvi put kada sam otvorio vrata kako bih pomogao ljudima koji su bili u svemiru, bio sam opčinjen snažnim i unikatnim mirisom koji su unijeli. Nije mirisalo kao bilo šta što sam ranije, a i poslije toga osjetio. Sve do sada”, rekao je Antoneli.

Kada jedna takva kompanija najavi lansiranje svoje linije parfema, očigledno je da će to privući mnogo pažnje. Ono što je čitavu priču podiglo na sasvim intrigantniji nivo jeste činjenica da je kompanija obećala da će miris kosmosa doneti na Zemlju. Nova linija mirisa, nazvana Vector, zapravo je bila prvoaprilska šala. Denverska kompanija je definitvno pokazala idealni smisao za humor!

Aleks Voker, vođa marketinga Lockheed Martin Space i čovek koji stoji iza ideje Vector mirisa, otišao je u Scented Studio, lokalnu parfimeriju koja je blizu Lockheed Martin kancelarije u Denveru. Miris je konačno odabran iz tri uzorka, nakon nekoliko slepih tekstova, i poslat je nasumice onima koji su se prijavili preko Vector sajta i ljudima iz medija.

Brend je takođe podijelio oko 2.000 uzoraka posetiocima godišnje konferencije u Kolorado Springsu. “Lockheed Martin ima istoriju u postizanju nedostižnog, ali ovo je rađanje novog mirisa i naše zaista opčinjavajuće dostignuće. Ovaj miris definitivno nije sa ovog svijeta”, rekao je Antonel

Aleks Voker, vođa marketinga Lockheed Martin Space i čovek koji stoji iza ideje Vector mirisa, otišao je u Scented Studio, lokalnu parfimeriju koja je blizu Lockheed Martin kancelarije u Denveru. Miris je konačno odabran iz tri uzorka, nakon nekoliko slijepih tekstova, i poslat je nasumice onima koji su se prijavili preko Vector sajta i ljudima iz medija.

Brend je takođe podijelio oko 2.000 uzoraka posjetiocima godišnje konferencije u Kolorado Springsu. “Lockheed Martin ima istoriju u postizanju nedostižnog, ali ovo je rađanje novog mirisa i naše zaista opčinjavajuće dostignuće. Ovaj miris definitivno nije sa ovog svijeta”, rekao je Antonel

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.