Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

39 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

43 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

28 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

15 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 20:46

Zajedno ste a bolje da niste: Ako ovo radi on te zapravo NE ŽELI U SVOM ŽIVOTU!

Provjeri ponaša li se tvoj muškarac onako kako bi trebalo da se ponaša neko sa kim planiraš da provedeš život ili je u međuvremenu izgubio zanimanje za tebe i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.

Više nije pouzdan – svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo sa nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film sa činijom kokica u krilu. Međutim, ako se neprekidno događa da tvoj partner kasni i ne ponaša se više prema tebi kao prema princezi, onda možda nije vrijedan da bude u tvom društvu.

Nije te predstavio svojim prijateljima – ne moraš odmah biti prihvaćena u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko mjeseci da nisi upoznala nijednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto događa. Šta on to krije u vezi sa svojim prijateljima? Daj mu vremena, ali ako te zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze.

Uvijek ti moraš da ga zoveš ili da mu šalješ poruke – naravno da su muški ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako si ti jedina koja ulaže trud da veza opstane to neće moći dugo da funkcioniše. Ne želiš nametljivog muškaraca ili nekoga ko je zavisan od tebe, ali ti sigurno ne možeš da budeš jedina osoba koja želi biti u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. 

Nije se otvorio nimalo – provodite već neko vreme zajedno, a zapravo vrlo malo znaš o njemu i njegovom privatnom životu. Potrudi se da dopreš do svog partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznaš drugu stranu njegovog života.besnopile,rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.