Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

36 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

41 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

27 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

14 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 21:00

"Mene je prosio a drugoj napravio dijete", Romana Panić je prošla kroz vrlo TURBULENTNU ljubavnu vezu

U jeku svoje popularnosti Romana Panić ušla je u vezu sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim se u nekoliko navrata svađala i mirila, da bi osvanula vest da je on u vezi sa voditeljkom Jovanom Simić, koja je potom i rodila njegovo dijete.

"Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne smije da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda vidjeli mjesec dana, ali smo poslije tih mjesec dana opet bili zajedno... Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletejla, on me zove da mi kaže da ne smijem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neka druga djevojka.."

"On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta djevojka, Jovana, rodila mu je dijete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dijete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se poslije udala za drugog. Prošle godine se i on oženio", ispričala je jednom prilikom Romana.

 

A Jovana se poslije rođenja jdeteta vratila svom bivšem dragom, dok se Fotos oženio glumicom Nikoletom Karom, kada je i zvanično završena veza između njega i Romane.

Poslije ovako turbulentnog života, pjevačica nije željela da iznosi detalje o svom ljubavnom životu, a s obzirom da često putuje, spekuliše se da je danas u srećnoj vezi te da u inostranstvo odlazi zbog svog novog izabranika.blic.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.