Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 april 2019 18:00

Mama petoro djece otkrila kako je za godinu dana izgubila 32 kilograma (FOTO)

Anđela Martin, četrdesetogodišnjakinja iz Tasmanije, svakog dana je jela velike količine šećera i imala je 90 kilograma. Kada je počela svako jutro da se budi umorna i sa bolovima, shvatila je da mora nešto da promijeni u svom životu.

"Boljela su me leđa i sve vrijeme sam brinula o svom zdravlju. Imam predivnu porodicu, ali bila sam bez energije, bila sam iscrpljena i nisam mogla da uživam sa njima", rekla je Martin.

.https://www.instagram.com/p/BwBv19YnKlx/?utm_source=ig_embed

"Izbacila sam prerađenu hranu i 30 kašičica šećera koje sam jela svaki dan. Počela sam da dajem prioritet jednostavnim obrocima i svježim namirnicama nakon kojih kojih se osjećam dobro", rekla je Martin.

 https://www.instagram.com/p/BwXyq_8n1mb/

Majka petoro djece počela je da jede pet malih obroka dnevno i od osobe koja nikada nije pila vodu, postala je neko ko pije dve-tri litre vode dnevno.

Anđela je takođe kontrolisala koliko je šećera unosila dnevno, čak i onaj šećer skriven u sosevima i voćnom jogurtu, a počela je počela i redovno da vježba. Sa prijateljicom je kod kuće vježbala tri puta sedmično i to po pola sata. Vježbanje uključuje trčanje, hodanje i vježbe snage.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.