Standard.

srijeda maj 22

Iskopirala Anu Nikolić: Nastup Grkinje na Eurosongu podsjeća na onaj lijepe Paraćinke s Beovizije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ovogodišnji Eurosong, osim Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom svijeta, i nije prošao nešto posebno zapažen.

16 hits

srijeda maj 22

Pjevač se ne planira ženiti drugi put: Darko Lazić otjerao trudnu vjerenicu, vratila se kod roditelja?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pjevač Darko Lazić, koji za manje od mjesec treba postati otac drugi put, ostavio je vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće.

22 hits

srijeda maj 22

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Podsjetimo, Toni je u novembru 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja, a u…

16 hits

srijeda maj 22

Švedski metalci obradili stari hit "Divljih Jagoda"

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

"Enforcer", jedan od boljih metal bendova iz Švedske, prije nekoliko dana je objavio obradu pjesme poznate jugoslavenske grupe "Divlje Jagode".

16 hits

 
 
 
 
petak, 19 april 2019 11:31

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge i boli. Prema riječima izvršne urednice magazina “Harper”, Jennifer Barth, knjiga koja govori o životu slavne glumice, na jedinstven način opisuje život koji su obilježile česte selidbe, sukob njenih roditelja, a na kraju, i očevo samoubistvo.

Glumica koja je veoma mlada napustila školu i otisnula se na put bez povratka, u knjizi je po prvi put govorila o problemima s narkoticima koji su obilježili njen život, te kako je sve počelo.

Fanovi glumice u knjizi će još moći otkriti zbog čega je Demi imala traume nakon očeve smrti, te zbog čega je njena majka, koja je zbog vožnje u pijanom stanju često hapšena, imali napade panike zbog koji je često u rastrojenom psihičkom stanju, izazivala požare.

 

U knjizi pod nazivom Inside Out”, koja će se na policama knjižara naći početkom septembra, glumica se dotakla svojih bračnih uspona i padova, te kako je upoznala svog prvog muža, Freddyja Moorea, Brucea Willisa sa kojim ima troje djece, i Ashtona Kutchera sa kojim je u braku provela 7 godina.

-Inside Out” je prije svega ženska priča, to je priča o ženi koja je slučajno postala jedna od najpoznatijih glumica svih vremena. Mislim da će čitaoci biti iznenađeni ovom knjigom- izjavila je urednica “Harpera” Jennifer Barth, dodavši kako je ovo na kraju, divna priča o usponima i padovima.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 19 april 2019 10:32

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.