Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
petak, 19 april 2019 21:00

OVI muškarci će vam preoteti ŽENU!

Ako muškarac ima "muževnije" crte lice, skloniji je varanju, pokazala je nova studija. Naučnici su otkrili da muškarci koji imaju izraženu vilicu i tanje usne češće varaju svoje partnerke, ali i skloniji tome da "preotmu" ženu od drugog muškarca.

U studiji je učestvovalo 299 muškaraca i 452 žene, svi su gledali fotografije muškaraca i ocjenjivali na skali od jedan od deset koliko su tu muškarci skloni varanju. Fotografisani muškarci su zatim sami dali sebi ocJenu u odnosu na to koliko su skloni varanju i "preotimanju" zauzetih žena.

https://www.instagram.com/p/BvHmHQogVy6/

Fotografisani muškarci koji imaju "muževnije" crte lica su priznali da su skloni varanju, a isto to su o njima rekli i učesnici studije koji su ocenjivali njihove fotografije.

Ipak, uprkos ovim rezultatima, vJerovatno nije baš pametno da "sudite knjizi po koricama", odnosno da na osnovu crta lica procenjujete da li je muškarac sklon varanju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.