Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
subota, 20 april 2019 12:32

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

Ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći lakše se izboriti s gubitkom oca, koji je i sam do posljednjeg dana svog života pjevao.

- Šaban joj je uvijek govorio da mora biti profesionalac i da je njen posao uveseljavati druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pjesma pomoći prebroditi i najveće tuge te da je ona uvijek lijek - ispričao je izvor za "Alo".

Kako kaže, od nečega se mora i živjeti te je to još jedan od razloga da uzme mikrofon u ruke.

- Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate raditi. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mjesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hljeb - kazao je izvor.

Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku scenu nije donijela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cijela porodica Šaulić.

Ilda bi već narednog mjeseca trebala imati svoj prvi nastup, a onda će, kako vjeruju, sve biti lakše.

- Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Također, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pjesmu posvećenu ocu - kazao je izvor.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.