Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

39 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

44 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

28 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

15 hits

 
 
 
 
subota, 20 april 2019 12:32

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

Ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći lakše se izboriti s gubitkom oca, koji je i sam do posljednjeg dana svog života pjevao.

- Šaban joj je uvijek govorio da mora biti profesionalac i da je njen posao uveseljavati druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pjesma pomoći prebroditi i najveće tuge te da je ona uvijek lijek - ispričao je izvor za "Alo".

Kako kaže, od nečega se mora i živjeti te je to još jedan od razloga da uzme mikrofon u ruke.

- Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate raditi. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mjesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hljeb - kazao je izvor.

Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku scenu nije donijela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cijela porodica Šaulić.

Ilda bi već narednog mjeseca trebala imati svoj prvi nastup, a onda će, kako vjeruju, sve biti lakše.

- Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Također, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pjesmu posvećenu ocu - kazao je izvor.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.