Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
nedjelja, 21 april 2019 13:11

Ispovjest Darka Lazića nakon životne borbe: Vezali su me za krevet, u bolnici sam čekao da me neko probudi iz noćne more

Darko Lazić doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću samo 2 kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija d se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga trenutno nosi njegova vjerenica Marina i kćerka Lorena, koju ima u braku sa Anom Sević.

"Srećan sam što sam preživio. Generalno sam se brzo oporavio", započeo je priču pjevač narodne muzike koji svojim glasom pogađa i najtvrđa srca.

On je progovorio o svojim povredama, načinu na koji mu počinje svaki dan, ali i oporavku koji teče po planu, iako je prognoza ljekara da je za njega stopostotni oporavak nemoguć. 

"Jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u tijelu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koljeno pogotovu kad sjedim dugo, tačnije koljeno, prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život", bio je iskren Darko.

Prisjećajući se najtežih trenutaka, pjevač je sa knedlom u grlu, ali osmijehu na licu više puta istakao da je prije svega srećan i zahvala što je živ, a da je sve ostalo prošlo.

"Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni poslije 20 dana u bolnici rekla da je trudna", zadovoljan je Lazić izborom svoje nove partnerke koja je iz istog mjesta kao i on.

Darko se na kraju razgovora sjetio te kobne večeri u kojoj je mogao sve da izgubi, pa ispričao da je to veče legao ranije da spava, ali je po pozivu prijatelja ustao iz kreveta i doživio saobraćajnu nesreću po povratku u Brestač.

"Ja sam imao 3 ili 4 nastupa prije toga, bili su povezani, a to veče sam bio kući. Bukvalno sam oko 11 sati sam legao da odmaram, da spavam, prijatelji su zvali da dođem, ja sam ustao iz kreveta i obukao se i otišao na proslavu. Ja sam znao da sam umoran, nisam se napio, popio sam 2,3 ,4 rakije. Umor me je savladao. Ja se ničega ne sjećam", priznao je Darko, a onda nastavio: 

"12 dana sam bio u indukovanoj komi. Ja sam se probudio prvi put 11. dan i vidio sve kao kroz maglu i nastavio da spavam. 12. dan sam mislio da je sve ružan san, i od nervoze sam počupao sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet. Poslije 2, 3 dana sam došao sebi. Prva misao je bila, živ sam, hvala Bogu. Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osjećaj", pričao je Darko u jednom dahu.

Kao nauk, Darko je izvukao bitnu životnu lekciju, a to je da će od sada biti sam se bi na prvom mjestu, ali i savjetovao svim vozačima da pod dejstvom alkohola ili umora nikada ne sjedaju za volan.

"Rekao sam sebi ubuduće samo sporo. Prvo ću da poštujem sebe pa sve ostalo. Ljekari su mi rekli da nije moguć potpuni oporavak. Stopalo se nikada neće vratiti na staro", rekao je Darko Lazić u emisiji "Na prvom mjestu" televizije Prva.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.