Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

40 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

44 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

28 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

15 hits

 
 
 
 
nedjelja, 21 april 2019 13:11

Ispovjest Darka Lazića nakon životne borbe: Vezali su me za krevet, u bolnici sam čekao da me neko probudi iz noćne more

Darko Lazić doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću samo 2 kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija d se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga trenutno nosi njegova vjerenica Marina i kćerka Lorena, koju ima u braku sa Anom Sević.

"Srećan sam što sam preživio. Generalno sam se brzo oporavio", započeo je priču pjevač narodne muzike koji svojim glasom pogađa i najtvrđa srca.

On je progovorio o svojim povredama, načinu na koji mu počinje svaki dan, ali i oporavku koji teče po planu, iako je prognoza ljekara da je za njega stopostotni oporavak nemoguć. 

"Jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u tijelu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koljeno pogotovu kad sjedim dugo, tačnije koljeno, prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život", bio je iskren Darko.

Prisjećajući se najtežih trenutaka, pjevač je sa knedlom u grlu, ali osmijehu na licu više puta istakao da je prije svega srećan i zahvala što je živ, a da je sve ostalo prošlo.

"Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni poslije 20 dana u bolnici rekla da je trudna", zadovoljan je Lazić izborom svoje nove partnerke koja je iz istog mjesta kao i on.

Darko se na kraju razgovora sjetio te kobne večeri u kojoj je mogao sve da izgubi, pa ispričao da je to veče legao ranije da spava, ali je po pozivu prijatelja ustao iz kreveta i doživio saobraćajnu nesreću po povratku u Brestač.

"Ja sam imao 3 ili 4 nastupa prije toga, bili su povezani, a to veče sam bio kući. Bukvalno sam oko 11 sati sam legao da odmaram, da spavam, prijatelji su zvali da dođem, ja sam ustao iz kreveta i obukao se i otišao na proslavu. Ja sam znao da sam umoran, nisam se napio, popio sam 2,3 ,4 rakije. Umor me je savladao. Ja se ničega ne sjećam", priznao je Darko, a onda nastavio: 

"12 dana sam bio u indukovanoj komi. Ja sam se probudio prvi put 11. dan i vidio sve kao kroz maglu i nastavio da spavam. 12. dan sam mislio da je sve ružan san, i od nervoze sam počupao sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet. Poslije 2, 3 dana sam došao sebi. Prva misao je bila, živ sam, hvala Bogu. Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osjećaj", pričao je Darko u jednom dahu.

Kao nauk, Darko je izvukao bitnu životnu lekciju, a to je da će od sada biti sam se bi na prvom mjestu, ali i savjetovao svim vozačima da pod dejstvom alkohola ili umora nikada ne sjedaju za volan.

"Rekao sam sebi ubuduće samo sporo. Prvo ću da poštujem sebe pa sve ostalo. Ljekari su mi rekli da nije moguć potpuni oporavak. Stopalo se nikada neće vratiti na staro", rekao je Darko Lazić u emisiji "Na prvom mjestu" televizije Prva.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.