Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
petak, 26 april 2019 14:00

Dlakavi pazusi u Nike kampanji na meti OSUDE!

Najnovija objava na "Nikeovom" službenom Instagram profilu privukla je pažnju među korisnicima zbog jednog detalja na fotografiji.

Na fotografiji nigerijsko-američka pjevačica i manekenka Anastasija (Annahstasia) pozira u sportskom grudnjaku s podignutom rukom, a ispod pazuha vide joj se dlačice, što je odmah zapelo za oko pratiocima ovog brenda.

U kratkom vremenu objavu je komentiralo čak pet hiljada ljudi, među kojima je bilo onih koji su pjevačicu nazvali odvratnom zbog potpuno prirodne pojave. Istaknuli su da ih fotografija vraća "u doba pećinskih ljudi" te da je to vrlo nehigijenski i "pogrešno".

 https://www.instagram.com/p/BwpOoKrnr7v/?utm_source=ig_embed

Ono što je mnoge iznenadilo je činjenica da je većinom ženski dio publike pisao negativne komentare na račun mlade pjevačica i "Nikeove" kampanje.

Ipak, većina ljudi složila se kako su dlakavi pazusi potpuno prirodna stvar i da u svemu ovome nema ništa loše.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.