Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
subota, 27 april 2019 10:00

Natalija Gluščević pred finale Miss Glam World: Spremna sam da dam sve od sebe!

Osamnaestogodišnja Mis Crne Gore Bjelopoljka Natalija Gluščević trenutno je u Indiju, gdje predstavlja Crnu Goru na takmičenju Miss Glam World 2019. Natalija pred sjutrašnje finale podijelila je  za Standard utiske sa samog takmičenja rekavši da je prezadovoljna svima što je doživjela, a očekivanja pred finale su joj velika.

Na takimičenju učestvuje oko 50 djevojaka iz cijelog svijeta, a finale je zakazano za 28. april. Natalija je ponijela crnogorsku narodnu nošnju, koju će predstaviti u Indiji kao i spot i koreografiji za ples. Crnogorska misica nije krila zadovoljstvo ovom mnogoljudnom nacijom i načinom kako je dočekana.

"U Indiji mi je prelijepo, navikavam se na ovako daleka putovanja. Najviše mi se dopadaju ljudi, zato što su jako prijatni i zrače pozitivnom energijom i dočekali su nas sa oduševljenjem.
Što se tiče priprema nemamo slobodnog vremena, samo nedjelju dana imali smo da se pripremimo za finale. U sobi sam sa mis Paragvaja i baš se fino slažemo, od prvog dana, posebno sam srećna jer sam upoznala mnogo divnih cura, uživamo dok se družimo", kaže naša misica i dodaje da je sa sobom ponijela poklone poput magneta, narukvica, knjiga i mnogo toga vezano za Crnu Goru kao dar organizatorima i djevojkama. 

https://www.instagram.com/p/BwpVbaQgNvy/

http://poll.uniquetimes.org/miss-glam-world-2019/gluscevic-natalija/

Misice plijene pažnju na svakom koraku a mnogi su je zapitkivali da im priča o Crnoj Gori. 

"Išli smo u teretanu, radili sa instruktorima vježbe i bili na brodu. Inače tokom čitavog dana imamo pripreme, ples, fotografisanje, intervjue i nekoliko pred takmičenja. Kada odemo negdje u obilazak ljudi prilaze  da se slikaju sa nama, pitaju o našim zemljama", objašnjava Natalija i kaže da je puna pozitivne energije i očekivanja od samog finala. 

https://www.instagram.com/p/Bwe7rYVgKxr/

https://twitter.com/missglamworld

M.Ivanović

Foto: Privatna arhiva

 

 

Posljednji put izmijenjeno subota, 27 april 2019 08:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.