Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

40 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

44 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

28 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

15 hits

 
 
 
 
subota, 27 april 2019 10:00

Natalija Gluščević pred finale Miss Glam World: Spremna sam da dam sve od sebe!

Osamnaestogodišnja Mis Crne Gore Bjelopoljka Natalija Gluščević trenutno je u Indiju, gdje predstavlja Crnu Goru na takmičenju Miss Glam World 2019. Natalija pred sjutrašnje finale podijelila je  za Standard utiske sa samog takmičenja rekavši da je prezadovoljna svima što je doživjela, a očekivanja pred finale su joj velika.

Na takimičenju učestvuje oko 50 djevojaka iz cijelog svijeta, a finale je zakazano za 28. april. Natalija je ponijela crnogorsku narodnu nošnju, koju će predstaviti u Indiji kao i spot i koreografiji za ples. Crnogorska misica nije krila zadovoljstvo ovom mnogoljudnom nacijom i načinom kako je dočekana.

"U Indiji mi je prelijepo, navikavam se na ovako daleka putovanja. Najviše mi se dopadaju ljudi, zato što su jako prijatni i zrače pozitivnom energijom i dočekali su nas sa oduševljenjem.
Što se tiče priprema nemamo slobodnog vremena, samo nedjelju dana imali smo da se pripremimo za finale. U sobi sam sa mis Paragvaja i baš se fino slažemo, od prvog dana, posebno sam srećna jer sam upoznala mnogo divnih cura, uživamo dok se družimo", kaže naša misica i dodaje da je sa sobom ponijela poklone poput magneta, narukvica, knjiga i mnogo toga vezano za Crnu Goru kao dar organizatorima i djevojkama. 

http://poll.uniquetimes.org/miss-glam-world-2019/gluscevic-natalija/

Misice plijene pažnju na svakom koraku a mnogi su je zapitkivali da im priča o Crnoj Gori. 

"Išli smo u teretanu, radili sa instruktorima vježbe i bili na brodu. Inače tokom čitavog dana imamo pripreme, ples, fotografisanje, intervjue i nekoliko pred takmičenja. Kada odemo negdje u obilazak ljudi prilaze  da se slikaju sa nama, pitaju o našim zemljama", objašnjava Natalija i kaže da je puna pozitivne energije i očekivanja od samog finala. 

https://twitter.com/missglamworld

M.Ivanović

Foto: Privatna arhiva

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 27 april 2019 08:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.