Standard.

nedjelja avgust 25

Darko Rundek za Standard: Put od droge do zdravog života prelazi se otvorenih očiju

Objavljeno u: Život

by Jovana

Legendarni Darko Rundek jedan je od najuticajnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, ali i pjesnik, reditelj, producent, ekološki aktivista...Njegova grupa Haustor bila je jedan od simbola jugoslavenskog "novog talasa" osamdesetih…

156 hits

nedjelja avgust 25

Nikoliju napali zbog strija: Pjevačica pozirala u tangama, a onda su osuli paljbu

Nikolija Jovanović objavila je seksi fotografiju, ali je dobila kritike od pojedinih pratilaca zbog strija koje su uočili na njenom tijelu.

140 hits

nedjelja avgust 25

Pjevačica zgodnija nego ikad: Grudi kipe, a na najintimnijem dijelu sijeva tetovaža!

Pjevačica Maja Berović važi za jednu od najvećih zvijezda naše estrade. O njenom stilu se često priča, ali do sada je nismo vidjeli ovoliko golišavu.

71 hits

nedjelja avgust 25

Saša Kovačević otkrio da je odavno spreman da postane otac

Bivša misica Zorana Tasovac, koja već dvije godine uživa u ljubavi sa Sašom Kovačevićem već je bila u braku, u kom je dobila naslednicu Iskru. Pjevač je djevojčicom u potpunosti…

55 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 11:06

(VIDEO) CRNOGORSKA SNAHA ušla u finale sa pjesmom koju je posvetila suprugu iz Budve!

Predstavnica Srbije na pjesmi "Evrovizije", Nevena Božović oduševila je publiku širom svijeta numerom "Kruna". Nevena je ovu pjesmu posvetila svom suprugu Nikoli Ivanoviću iz Budve. "Cnogorska snaha" nakon ulaska u finale ima veće šanse da možda i osvoji neko od prva tri mjesta. 

Nevena Božović pobijedila je na Beoviziji i time se plasirala za 64. Evroviziju koja se održava u Tel Avivu od 14. maja. Pjevačica je pjesmu Kruna, posvetila svom tada vjereniku danas suprugu Nikoli Ivanoviću, a on ju dočekao uplakanu odmah po proglašenju.

"Ovo je prva kantautorska pjesma Nevene koja je sa posvetom", izjavila je ona na Beoviziji.

 https://www.instagram.com/p/BwwsNBPDmXH/

Sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nevena uživa nešto više od godinu dana, a sudbonosno "da" izgovorila je 20. aprila u Budvi pred oko 300 gostiju. Vjenčanje je održano u prestižnom budvanskom hotelu a mladenci su navodno potrošili oko 70.000 eura. 

Nevena je nakon udaje promijenila prezime u Ivanović. 

https://www.instagram.com/p/BxVJwEkDtuy/

Na prvom polufinalu muzičkog takmičenja u Tel Avivu, Nevena je oduševila stajlongom, a mnogi su je poredili sa nepobjedivom "ratnicom".

 https://www.instagram.com/p/BxDrGxlp9DS/?utm_source=ig_embed

Njen stajling bio je futuristički, a emocije tokom izvođenja numere su bile i više nego uočljive, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

https://www.instagram.com/p/BxQOKM3pokq/

Predstavnici koji su još prošli u finale Evrovizije 2019. godine su Grčka, Belorusija, Srbija, Kipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija. Direktno u finalu nastupaju Njemačka, Izrael, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Španija.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 15 maj 2019 16:48

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.