Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

36 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

41 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

27 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

14 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 11:06

(VIDEO) CRNOGORSKA SNAHA ušla u finale sa pjesmom koju je posvetila suprugu iz Budve!

Predstavnica Srbije na pjesmi "Evrovizije", Nevena Božović oduševila je publiku širom svijeta numerom "Kruna". Nevena je ovu pjesmu posvetila svom suprugu Nikoli Ivanoviću iz Budve. "Cnogorska snaha" nakon ulaska u finale ima veće šanse da možda i osvoji neko od prva tri mjesta. 

Nevena Božović pobijedila je na Beoviziji i time se plasirala za 64. Evroviziju koja se održava u Tel Avivu od 14. maja. Pjevačica je pjesmu Kruna, posvetila svom tada vjereniku danas suprugu Nikoli Ivanoviću, a on ju dočekao uplakanu odmah po proglašenju.

"Ovo je prva kantautorska pjesma Nevene koja je sa posvetom", izjavila je ona na Beoviziji.

 

View this post on Instagram

NN 👑

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Sa zgodnim pilotom iz Crne Gore, Nevena uživa nešto više od godinu dana, a sudbonosno "da" izgovorila je 20. aprila u Budvi pred oko 300 gostiju. Vjenčanje je održano u prestižnom budvanskom hotelu a mladenci su navodno potrošili oko 70.000 eura. 

Nevena je nakon udaje promijenila prezime u Ivanović. 

Na prvom polufinalu muzičkog takmičenja u Tel Avivu, Nevena je oduševila stajlongom, a mnogi su je poredili sa nepobjedivom "ratnicom".

 

Njen stajling bio je futuristički, a emocije tokom izvođenja numere su bile i više nego uočljive, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

Predstavnici koji su još prošli u finale Evrovizije 2019. godine su Grčka, Belorusija, Srbija, Kipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija. Direktno u finalu nastupaju Njemačka, Izrael, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska i Španija.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 15 maj 2019 16:48

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.