Standard.

nedjelja avgust 25

Darko Rundek za Standard: Put od droge do zdravog života prelazi se otvorenih očiju

Objavljeno u: Život

by Jovana

Legendarni Darko Rundek jedan je od najuticajnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, ali i pjesnik, reditelj, producent, ekološki aktivista...Njegova grupa Haustor bila je jedan od simbola jugoslavenskog "novog talasa" osamdesetih…

158 hits

nedjelja avgust 25

Nikoliju napali zbog strija: Pjevačica pozirala u tangama, a onda su osuli paljbu

Nikolija Jovanović objavila je seksi fotografiju, ali je dobila kritike od pojedinih pratilaca zbog strija koje su uočili na njenom tijelu.

143 hits

nedjelja avgust 25

Pjevačica zgodnija nego ikad: Grudi kipe, a na najintimnijem dijelu sijeva tetovaža!

Pjevačica Maja Berović važi za jednu od najvećih zvijezda naše estrade. O njenom stilu se često priča, ali do sada je nismo vidjeli ovoliko golišavu.

74 hits

nedjelja avgust 25

Saša Kovačević otkrio da je odavno spreman da postane otac

Bivša misica Zorana Tasovac, koja već dvije godine uživa u ljubavi sa Sašom Kovačevićem već je bila u braku, u kom je dobila naslednicu Iskru. Pjevač je djevojčicom u potpunosti…

57 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 20:00

Sve o PLAVUŠAMA što nijeste znali...

Za plavuše kaže da su zanimljivije te da se za njima češće okreću na ulici. Muškarci vole dame zlatne kose, još od vremena kada su se u najranijim holivudskim danima pojavile. Marilyn Monroe, Dolly Parton i Gwen Stefani samo su neke od poznatih plavuša koje neodoljivo vole i žene i muškarci.

Biti plavuša dolazi s cijenom… za njih se vežu i komentari da su glupe… Ali ipak, postoje neke iznenađujuće koristi života kao plavuša.

Evo istine o plavušama.

https://www.instagram.com/p/BxaPTSfH3iS/

Muškarci više vole plavuše

U studiji koju je proveo “The Journal of Social Psychology”, 110 muškaraca je dobilo slike žena s različitim bojama kose te su ih zamolili da ih ocjenjuju po atraktivnosti, zdravlju, potencijalu za upoznavanje i sposobnostima. Rezultati su pokazali da su muškarci gledali žene s plavom kosom te da su one privlačnije, da imaju bolje zdravlje i izgledaju mladolikije.

 https://www.instagram.com/p/BwcVkMYhevo/

Plavušama se plaća više

Studija provedena 2010. godine na Tehnološkom univerzitetu Queensland ispitala je 13.000 žena iz Kavkaza i došla do zaključka da su plavuše plaćene više. I to nije bio samo koji dolar više. Njihov eksperiment je zaključio da plavuše zarađuju sedam posto više prihoda. To znači da ako imate platu od 50.000 dolara, plavuša koja radi isti posao može zaraditi 3.500 dolara više od vas.

Plavuše su bolje u krevetu

Jeste li znali da vaša boja kose utiče na vaš romantični život?

U jednom istraživanju koje je obuhvatilo 1.500 muškaraca, žene s plavom kosom navodno su bile najbolje u krevetu. Istraživanje je pokazalo da je 36 posto muškaraca izjavilo da su plavokose žene najbolje u seksu. U međuvremenu, 31 posto muškaraca smatra brinete najboljima u krevetu.

https://www.instagram.com/p/Bvjykv7hScL/

Plavuše imaju veći IQ

Mnogo puta smo čuli šale da su plavuše glupe. Možda smo se dobro nasmijali, ali šale su ipak šale. Zapravo, šale na račun plavuša nisu baš precizne jer plavuše imaju najveći IQ s

Eksperiment sproveden na državnom Univerzitetu Ohio proučavao je 10.878 žena. Nalazi su bili vrlo zanimljivi. Od svih boja kose, plavuše su imale najveći IQ s prosjekom od 103,2. Blizu su bile brinete s prosječnim IQ od 102,7.

https://www.instagram.com/p/BxWzxp1jS4u/

Plavuše se udaju za bogatije muškarce

https://www.instagram.com/p/BxcosIDh9Fm/

U istraživanju koje je sproveo Univerzitet u Queenslandu, istraživači su otkrili da se plavuše udaju za muškarce koji su zarađuju šest posto više od drugih. Dakle, dok plavuše zarađuju sedam posto više, ona i njen suprug, mogli bi zarađivati ​​ukupno 13 posto više prihoda.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 16 maj 2019 11:15

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.