Standard.

nedjelja avgust 25

Darko Rundek za Standard: Put od droge do zdravog života prelazi se otvorenih očiju

Objavljeno u: Život

by Jovana

Legendarni Darko Rundek jedan je od najuticajnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, ali i pjesnik, reditelj, producent, ekološki aktivista...Njegova grupa Haustor bila je jedan od simbola jugoslavenskog "novog talasa" osamdesetih…

161 hits

nedjelja avgust 25

Nikoliju napali zbog strija: Pjevačica pozirala u tangama, a onda su osuli paljbu

Nikolija Jovanović objavila je seksi fotografiju, ali je dobila kritike od pojedinih pratilaca zbog strija koje su uočili na njenom tijelu.

146 hits

nedjelja avgust 25

Pjevačica zgodnija nego ikad: Grudi kipe, a na najintimnijem dijelu sijeva tetovaža!

Pjevačica Maja Berović važi za jednu od najvećih zvijezda naše estrade. O njenom stilu se često priča, ali do sada je nismo vidjeli ovoliko golišavu.

76 hits

nedjelja avgust 25

Saša Kovačević otkrio da je odavno spreman da postane otac

Bivša misica Zorana Tasovac, koja već dvije godine uživa u ljubavi sa Sašom Kovačevićem već je bila u braku, u kom je dobila naslednicu Iskru. Pjevač je djevojčicom u potpunosti…

57 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 21:32

Lijepo lice ili seksi tijelo, šta muškarci biraju?

Želeli to da priznamo ili ne, svako od nas bi voleo kraj sebe da ima atraktivnog partnera. Kada je lepota u pitanju često prelijepo lice i seksi tijelo ne idu zajedno (osim ako niste Skarlet Johanson), pa su se naučnici iz Amerike pozabavili pitanjem šta je muškarcima važnije kod partnerki: da imaju lijepo lice ili zgodno tijelo?

Muškarcima je dato da “dizajniraju” svoju prelijepu partnerku za dugu vezu i trebalo je da izaberu onu koja ima lijepe crte lica ili onu koja ima savršeno tijelo.

https://www.instagram.com/p/BxSbmLJHZss/

Oni koji su željeli djevojku za dugu vezu dali su prednost ženama sa lijepim licem, dok su za kratke veze radije birali žene sa zgodnim tijelima.

Na generalnom planu, većina muškaraca kraj sebe želi djevojku sa lijepim licem, a ne atraktivnim tijelom i upravo ovo je povezano sa stereotipom o starenju žena i dobijanjem bora.

Muškarci zapravo iz straha od starenja žele kraj sebe da imaju ženu koja ima prirodno lijepo lice na koje godine kasnije neće uticati.

dmarge.com

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.