Standard.

petak maj 24

Nataša Bekvalac pokazala svoje NAJLJEPŠE PRIORITETE!

Poznata pjevačica pokazala je svojim obožavateljima putem društvenih mreža prizor koji će sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

37 hits

petak maj 24

Ove poznate ličnosti su vlasnici PRESTIŽNIH DIPLOMA

Pored karijera koje su ih predstavile cijelom svijetu, ove zvijezde imaju i prestižne fakultetske diplome.

43 hits

petak maj 24

Boki 13 se prepolovio: IMAO JE 130 KG, A ONDA JE SMRŠAO 60 KG...

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

28 hits

petak maj 24

Preminula glumica Dušica Žegarac

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Preminula je zvijezda srbijanske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac,saopćilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.

15 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 21:32

Lijepo lice ili seksi tijelo, šta muškarci biraju?

Želeli to da priznamo ili ne, svako od nas bi voleo kraj sebe da ima atraktivnog partnera. Kada je lepota u pitanju često prelijepo lice i seksi tijelo ne idu zajedno (osim ako niste Skarlet Johanson), pa su se naučnici iz Amerike pozabavili pitanjem šta je muškarcima važnije kod partnerki: da imaju lijepo lice ili zgodno tijelo?

Muškarcima je dato da “dizajniraju” svoju prelijepu partnerku za dugu vezu i trebalo je da izaberu onu koja ima lijepe crte lica ili onu koja ima savršeno tijelo.

View this post on Instagram

@jenniferauada #womanslook

A post shared by WOMANSLOOK (@womanslook) on

Oni koji su željeli djevojku za dugu vezu dali su prednost ženama sa lijepim licem, dok su za kratke veze radije birali žene sa zgodnim tijelima.

Na generalnom planu, većina muškaraca kraj sebe želi djevojku sa lijepim licem, a ne atraktivnim tijelom i upravo ovo je povezano sa stereotipom o starenju žena i dobijanjem bora.

Muškarci zapravo iz straha od starenja žele kraj sebe da imaju ženu koja ima prirodno lijepo lice na koje godine kasnije neće uticati.

dmarge.com

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.