Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

237 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

142 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

632 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
utorak, 21 maj 2019 16:00

Od siromašnog radnika do vile od 56 miliona eura: Sada je toliko bogat da do kraja života ne mora da radi!

Džordan Adlard Rodžers je cijelog života bio siromašni radnik, a onda mu je jedna nesreća i DNK analiza potpuno preokrenula život! Naime, Džordan je cio život pokušavao da dokaže da je on zapravo sin aristokrate Čarlsa Rodžersa, ali je bogataš stalno odbijao njegove zahtjeve za DNK test.

Međutim, Čarls je krajem avgusta prošle godine pronađen mrtav od predoziranja u svom automobilu, i testiranje je zatim izvedeno. Džordan je dokazao da je zaista Čarlsov sin!

Kako su Čarsovi brat i majka takođe mrtvi, Džordanu je pripalo njegovo imanje od 1.536 ari i imovina vrijednosti 50 miliona funti. Džordan se sada uselio u njegovu vilu. Kako je živio od pomoći države, sada ne može da vjeruje koliko je DNK test promijenio njegov život.

 

Mladić je sumnjao da mu je Čarls otac od njegove 8. godine, dolazio mu je na vrata, pisao pisma, ali sve to je bilo uzalud.

"Ponudio je da uradi DNK test kada sam bio mlađi, ali to se nije desilo i onda kad sam imao 18 godina pokucao sam na njegova vrata i pitao da li mogu da dobijem test i rekao mi je da to uradim preko advokata. Tada sam imao 18 godina. Napisao sam još pisama u svojim dvadesetim, ali nikada nisam dobio odgovor, a onda sam prije tri godine stupio u kontakt sa punomoćnikom Filipom Kerom, koji me je obavijestio da je test odbijen. Ubrzo posle toga me je pozvao, ali da mi kaže da je Čarls pronađen mrtav", priseća se Džordan.

Čarls je uprkos bogatstvu imao težak život, jer je bio zavisnik od narkotika, i umro je od predoziranja. U posljednjim mjesecima je živio u svom automobilu, umjesto u svojoj vili. Služio je kao mornarički poručnik u britanskoj vojci, a teško ga je pogodila smrt brata Najdžela, koji je umro od raka.

 

Džordan, koji je i sam nedavno postao otac, kaže da neće zaboraviti odakle je došao.

 

"Zahvaljujući nasleđenom bogatstvu nikada više neću morati da radim, ali zato sam odlučio da se posvetim humanitarnom radu i pomažem onima koji nemaju. Nikada neću zaboraviti odakle sam došao", zaključio je Rodžers.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.