Standard.

ponedjeljak jun 24

Nikšićanka Anja Tadić izlaže u Parizu: KOKORO na Fashion week-u

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon Fashion Week u Skoplju u organizaciji United Fashion koga ćine sedam evropskih zemalja, Kokoro brend nastavlja sa promocijom u Parizu.  Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, KOKORO brend će…

35 hits

ponedjeljak jun 24

MISICA SE UDALA ZA KOŠARKAŠA: Gala slavlje PREKINUTO, gosti evakuisani!

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić vjenčali su se u Hramu Svetog Save, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje.

66 hits

ponedjeljak jun 24

Nataša otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Dačom kada su se nedavno našli na istom mjestu

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno su se našli na istom javnom događaju, prvi put od razvoda koji se desio prije osam godina, ali se nisu pozdravili, zbog čega je…

97 hits

ponedjeljak jun 24

Bračni par Tramp ponovo u ljubavi?

Nekoliko puta ovaj par je snimljen kako šeta odvojeno, stoje na popriličnoj distanci, a mogli smo da vidimo i Melanijino javno odbijanje bliskosti u javnosti.

86 hits

 
 
 
 
utorak, 21 maj 2019 21:31

Hoće li VJEČITI NEŽENJA baš njoj reći DA?

Leonardo DiCaprio važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, koji se nikada nije upuštao u ozbiljne veze i dugotrajne odnose. Međutim, njegova nova djevojka, manekenka Camila Morrone bi ipak njegov status vječitog neženje mogla promijeniti.

Naime za vrijeme film festivala u Cannesu paparazzi su uhvatili DiCapria s djevojkom koju pažljivo fotografiše ispred elitnog restorana, a fotografije zaljubljenog para ubrzo su preplavile sve svjetske tabloide. Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka kada se poznati glumac mogao uhvatiti u ovako prisnom odnosu s nekom djevojkom.

https://www.instagram.com/p/Bxs7iRtnLQK/?utm_source=ig_embed

Par je u vezi u posljednjih godinu dana i očito je Leonardo pronašao ono što je cijelog života tražio. Iako je Kamila 20 godina mlađa par za sada odlično funkcioniše.

https://www.instagram.com/p/BwNoS4uAkQ-/

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 21 maj 2019 16:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.