Standard.

utorak septembar 17

Sergej Ćetković objavio video i oduševio pratioce: “Poželjeti ovakvog oca i muža”

Objavljeno u: Život

by Jovana

Dobro je poznato da je Sergej Ćetković uzoran suprug i otac, koji slobodno vrijeme najradije provodi upravo sa suprugom Kristinom i kćerkama Lolom i Milom. Ipak, u javnosti ne govori…

162 hits

utorak septembar 17

Jezivo: Lijam je saznao za razvod Majli putem društvenih mreža?!

Razvod Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta iznenadio je mnoge, budući da je malo ko slutio da su se crni oblaci nadvili nad njihovim ljubavnim gnijezdom.

178 hits

utorak septembar 17

Pogledajte kako je izgledala Melanija Tramp prije operacija

Melanija Tramp, prva dama Amerike, bavila se manekenstvom u mladosti. U javnosti su se pojavile fotografije na kojima slavna Slovenka pozira samouvjereno fotografu sa svojih 17 godina.

388 hits

utorak septembar 17

(FOTO) Oglasio se Džunior Džek prvi put poslije vijesti o razvodu: Kajin bivši već našao drugu!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Pjevačica Kaja Ostojić našla u žiži javnosti kada se u medijima pojavila informacija da se razvodi od svog supruga Džuniora Džeka posle pet godina braka. 

317 hits

 
 
 
 
utorak, 21 maj 2019 21:31

Hoće li VJEČITI NEŽENJA baš njoj reći DA?

Leonardo DiCaprio važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, koji se nikada nije upuštao u ozbiljne veze i dugotrajne odnose. Međutim, njegova nova djevojka, manekenka Camila Morrone bi ipak njegov status vječitog neženje mogla promijeniti.

Naime za vrijeme film festivala u Cannesu paparazzi su uhvatili DiCapria s djevojkom koju pažljivo fotografiše ispred elitnog restorana, a fotografije zaljubljenog para ubrzo su preplavile sve svjetske tabloide. Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka kada se poznati glumac mogao uhvatiti u ovako prisnom odnosu s nekom djevojkom.

https://www.instagram.com/p/Bxs7iRtnLQK/?utm_source=ig_embed

Par je u vezi u posljednjih godinu dana i očito je Leonardo pronašao ono što je cijelog života tražio. Iako je Kamila 20 godina mlađa par za sada odlično funkcioniše.

https://www.instagram.com/p/BwNoS4uAkQ-/

Posljednji put izmijenjeno utorak, 21 maj 2019 16:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.