Standard.

ponedjeljak jun 24

Nikšićanka Anja Tadić izlaže u Parizu: KOKORO na Fashion week-u

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon Fashion Week u Skoplju u organizaciji United Fashion koga ćine sedam evropskih zemalja, Kokoro brend nastavlja sa promocijom u Parizu.  Na poziv organizatora Kodd Magazine iz Pariza, KOKORO brend će…

35 hits

ponedjeljak jun 24

MISICA SE UDALA ZA KOŠARKAŠA: Gala slavlje PREKINUTO, gosti evakuisani!

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić vjenčali su se u Hramu Svetog Save, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje.

68 hits

ponedjeljak jun 24

Nataša otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Dačom kada su se nedavno našli na istom mjestu

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno su se našli na istom javnom događaju, prvi put od razvoda koji se desio prije osam godina, ali se nisu pozdravili, zbog čega je…

97 hits

ponedjeljak jun 24

Bračni par Tramp ponovo u ljubavi?

Nekoliko puta ovaj par je snimljen kako šeta odvojeno, stoje na popriličnoj distanci, a mogli smo da vidimo i Melanijino javno odbijanje bliskosti u javnosti.

86 hits

 
 
 
 
srijeda, 22 maj 2019 11:09

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Podsjetimo, Toni je u novembru 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja, a u kojoj je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani. 

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv FOTO: Avaz.ba

Nakon što je sutkinja Tanja Prenc-Kanis pročitala optužnicu, Toni se izjasnio da nije kriv.

Podsjetimo, Opštinski sud u Pazinu prihvatio je optužnicu Državnog tužilaštva Hrvatske, koje je početkom 2019. godine podiglo optužnicu protiv Cetinskog, a koji se tereti da je 3. novembra 2017. u samom centru Rovinja skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 62-godišnjak.

Predviđena kazna je od jedne do osam godina, a sve prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Prema optužnici, poznati pjevač se tereti da je tog dana upravljao svojim vozilom Mercedes te da u nepreglednom lijevom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja i stanju na putu, preglednosti i slično. 

Zbog toga optuženom se na teret stavlja da nije obratio pažnju vozeći kolovozom Puste ulice te da je tada vozilom prešao preko tijela pješaka, a koji je na leđima ležao na cesti, narušenog zdravlja i u teškom akutnom alkoholisanom stanju, sa 3,46 promila alkohola u krvi. Kevljanin je tada smrtno stradao.

Sud je odlučilo da su dokazi koje je tužilac ponudio dovoljni da se sprovede suđenje, gdje će se i odlučivati je li Cetinski kriv ili nije, piše Avaz.ba.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 22 maj 2019 11:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.