Standard.

utorak septembar 17

Sergej Ćetković objavio video i oduševio pratioce: “Poželjeti ovakvog oca i muža”

Objavljeno u: Život

by Jovana

Dobro je poznato da je Sergej Ćetković uzoran suprug i otac, koji slobodno vrijeme najradije provodi upravo sa suprugom Kristinom i kćerkama Lolom i Milom. Ipak, u javnosti ne govori…

162 hits

utorak septembar 17

Jezivo: Lijam je saznao za razvod Majli putem društvenih mreža?!

Razvod Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta iznenadio je mnoge, budući da je malo ko slutio da su se crni oblaci nadvili nad njihovim ljubavnim gnijezdom.

178 hits

utorak septembar 17

Pogledajte kako je izgledala Melanija Tramp prije operacija

Melanija Tramp, prva dama Amerike, bavila se manekenstvom u mladosti. U javnosti su se pojavile fotografije na kojima slavna Slovenka pozira samouvjereno fotografu sa svojih 17 godina.

388 hits

utorak septembar 17

(FOTO) Oglasio se Džunior Džek prvi put poslije vijesti o razvodu: Kajin bivši već našao drugu!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Pjevačica Kaja Ostojić našla u žiži javnosti kada se u medijima pojavila informacija da se razvodi od svog supruga Džuniora Džeka posle pet godina braka. 

317 hits

 
 
 
 
srijeda, 22 maj 2019 11:09

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv

Počelo suđenje za nesreću: Toni Cetinski se izjasnio da nije kriv FOTO: Avaz.ba

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posljedicama. Podsjetimo, Toni je u novembru 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja, a u kojoj je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani. 

Nakon što je sutkinja Tanja Prenc-Kanis pročitala optužnicu, Toni se izjasnio da nije kriv.

Podsjetimo, Opštinski sud u Pazinu prihvatio je optužnicu Državnog tužilaštva Hrvatske, koje je početkom 2019. godine podiglo optužnicu protiv Cetinskog, a koji se tereti da je 3. novembra 2017. u samom centru Rovinja skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 62-godišnjak.

Predviđena kazna je od jedne do osam godina, a sve prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Prema optužnici, poznati pjevač se tereti da je tog dana upravljao svojim vozilom Mercedes te da u nepreglednom lijevom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja i stanju na putu, preglednosti i slično. 

Zbog toga optuženom se na teret stavlja da nije obratio pažnju vozeći kolovozom Puste ulice te da je tada vozilom prešao preko tijela pješaka, a koji je na leđima ležao na cesti, narušenog zdravlja i u teškom akutnom alkoholisanom stanju, sa 3,46 promila alkohola u krvi. Kevljanin je tada smrtno stradao.

Sud je odlučilo da su dokazi koje je tužilac ponudio dovoljni da se sprovede suđenje, gdje će se i odlučivati je li Cetinski kriv ili nije, piše Avaz.ba.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 22 maj 2019 11:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.