Standard.

četvrtak septembar 19

Recept dana: Tjestenina sa avokado pestom

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko baš niste ljubitelj spanaća, avokado može biti sjajna zamjena za kremasti pesto sos.

164 hits

četvrtak septembar 19

Pjevačica Tajči otkrila potresne detalje iz prošlosti: U mladosti je bila seksualno zlostavljena

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Tatjana Kameron Tajči je otkrila je potresne detalje iz privatnog života, priznala da je u mladosti bila seksualno zlostavljena. 

149 hits

četvrtak septembar 19

Kako su izgledale pjevačice prije i poslije plastičnih operacija

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Plastične operacije među poznatima i slavnima danas su sasvim uobičajena stvar. 

470 hits

četvrtak septembar 19

NEPREPOZNATLJIV: Nikolas Kejdž se sa sinom pojavio na crvenom tepihu, a žene su razočarane njegovim izgledom!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Glumac Nikolas Kejdž (55) je na premijeri svog novog filma "Running with the Devil" u Los Anđelesu bio je gotovo neprepoznatljiv. Na crvenom tepihu pojavio se zarastao u bradu, sijede…

145 hits

 
 
 
 
petak, 24 maj 2019 18:00

George R.R. Martin spreman za ZATVOR ako ne završi knjigu o Igri prestola do ljeta 2020.

Autor knjiga o igri prijestolja George R.R. Martin obećao je kako će pustiti da ga stave u zatvor ukoliko do ljeta 2020. godine ne objavi šest nastavak knjige "A Song od Ice and Fire".
Završetak megapopularne serije "Game of Thrones" okrenuo je pažnju na seriju Martinovih knjiga u kojima se fanovi nezadovoljni krajem serije nadaju da će pronaći utjehu. Nakon što je Martin otkrio kako je kraj knjige potpuno drugačiji, želja fanova postala je još veća.

Knjiga koju Martin priprema za izdavanje nosi naziv "The Winds of Winter". Posljednja knjiga iz serije romana o igri prijestolja pod nazivom "A Dance with Dragons" objavljena je još 2011. godine.

Međutim, Marin je u međuvremenu radio na drugim knjigama, a nekoliko dijelova nove knjige čak je objavljivao u svojim blogovima.

Nova knjiga trebala bi biti objavljna nekada između 29. jula i 2. augusta 2020. godine kada će Martin prisustvovati na svjetskoj konvenciji naučne fantastike na Novom Zelandu.

"Ukoliko ne budem imao u rukama 'The Winds of Winter' kada stignem na Novi Zeland, imate moju pismenu dozvolu da me zatvorite u malu kabinu na Bijelom ostrvu dok ga ne završim", napisao je Martin u novom blogu.

Autor megapopularne priče ranije je kazao kako će u knjizi biti ispisani dijelovi igre prijestolja koji nikada nisu stigli na ekran te ispričane priče likova koji su umrli na ekranu, ali i dalje žive u knjizi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.