Standard.

petak jul 19

The Books of knjige: Odakle pečeno prase u Evropskom parlamentu?

Objavljeno u: Život

by Jovana

Odnijeli su pečeno prase u Evropski parlament, ošmirglali i ofarbali Ajfelovu kulu u bijelo za samo nekoliko dana - sve to da bi pokazali manire ljudi sa ovih prostora u…

72 hits

petak jul 19

Milica Pavlović kupila LUKSUZNU nekretninu!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da…

130 hits

petak jul 19

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad dvogodišnjom kćerkom

Objavljeno u: Život

by Jovana

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i…

62 hits

četvrtak jul 18

Jedan od najseksipilnijih glumaca uživa na Adi Bojani: PREPLANUO mamio uzdahe ženskog pola!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ovih dana kao da se cijela regionalna estrada preselila na crnogorsko primorje, gdje rade punom parom. Vipovci iz ostalih branši, glumci i umjetnici, uglavnom uživaju u čarima Jadranskog mora, a…

478 hits

 
 
 
 
petak, 24 maj 2019 18:00

George R.R. Martin spreman za ZATVOR ako ne završi knjigu o Igri prestola do ljeta 2020.

Autor knjiga o igri prijestolja George R.R. Martin obećao je kako će pustiti da ga stave u zatvor ukoliko do ljeta 2020. godine ne objavi šest nastavak knjige "A Song od Ice and Fire".
Završetak megapopularne serije "Game of Thrones" okrenuo je pažnju na seriju Martinovih knjiga u kojima se fanovi nezadovoljni krajem serije nadaju da će pronaći utjehu. Nakon što je Martin otkrio kako je kraj knjige potpuno drugačiji, želja fanova postala je još veća.

Knjiga koju Martin priprema za izdavanje nosi naziv "The Winds of Winter". Posljednja knjiga iz serije romana o igri prijestolja pod nazivom "A Dance with Dragons" objavljena je još 2011. godine.

Međutim, Marin je u međuvremenu radio na drugim knjigama, a nekoliko dijelova nove knjige čak je objavljivao u svojim blogovima.

Nova knjiga trebala bi biti objavljna nekada između 29. jula i 2. augusta 2020. godine kada će Martin prisustvovati na svjetskoj konvenciji naučne fantastike na Novom Zelandu.

"Ukoliko ne budem imao u rukama 'The Winds of Winter' kada stignem na Novi Zeland, imate moju pismenu dozvolu da me zatvorite u malu kabinu na Bijelom ostrvu dok ga ne završim", napisao je Martin u novom blogu.

Autor megapopularne priče ranije je kazao kako će u knjizi biti ispisani dijelovi igre prijestolja koji nikada nisu stigli na ekran te ispričane priče likova koji su umrli na ekranu, ali i dalje žive u knjizi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.