Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

237 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

142 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

633 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
utorak, 11 jun 2019 11:05

Maši Terzić pojas spasao život!

Maša Terzić, kćerka Zvezdana Terzića, doživjela je u nedjelju uveče saobraćajnu nesreću u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

Maša je upravljala svojim "audijem" kada ju je udario crveni automobil "golf", prošavši kroz crveno svijetlo velikom brzinom. Od siline udara, oba vozila završila su na tramvajskim šinama.

"Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se da je ona vozila Bulevarom, i da se u nju zakucao 'golf' iz Sinđelićeve ulice, koji je prošao kroz crveno svijetlo. Maša je pregledana i puštena kući, a ozbiljnijih povreda spasli su je sigurnosni pojas i vazdušni jastuk, koji se na vrijeme otvorio," rekao je izvor blizak Maši.

"Kurir" prenosi da je Terzić ranije kratko rekao da je njegova kćerka dobro, da je puštena kući i da neće davati dalje izjave.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.