Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

393 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

103 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

60 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

216 hits

 
 
 
 
utorak, 11 jun 2019 14:00

Tamara Đurić bila je KLINIČKI MRTVA zbog silikona u ZADNJICI

Tamara Đurić, starleta, prije tri godine preživela je pravu dramu kada zbog silikona u zadnjici. Đurićeva, koja je doživjela kliničku smrt i umalo umrla, otkrila je da danas djevojke pretjeruju kada ugrađuju silikone.

"Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretjera. Djevojke uglavnom preteraju u količlini silkona... dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu pretjerala. Pretjerala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila", rekla je Tamara i dodala koliko se promijenila od 2017.

https://www.instagram.com/p/BizvuubBvYT/

"Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promijenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada", jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

 https://www.instagram.com/p/BmWkuO-BApI/

"Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomiješali dva materijala koja nisu smjela da budu zajedno na tom mjestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Djevojke su željele silikonske zadnjice po cijenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primjeru", objasnila je Tamara u jutarnjem programu Pinka.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.