Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

159 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

8 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

42 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

8 hits

 
 
 
 
utorak, 11 jun 2019 14:00

Tamara Đurić bila je KLINIČKI MRTVA zbog silikona u ZADNJICI

Tamara Đurić, starleta, prije tri godine preživela je pravu dramu kada zbog silikona u zadnjici. Đurićeva, koja je doživjela kliničku smrt i umalo umrla, otkrila je da danas djevojke pretjeruju kada ugrađuju silikone.

"Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretjera. Djevojke uglavnom preteraju u količlini silkona... dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu pretjerala. Pretjerala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila", rekla je Tamara i dodala koliko se promijenila od 2017.

View this post on Instagram

Top by @natasasavijacouture

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

"Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promijenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada", jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

 

"Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomiješali dva materijala koja nisu smjela da budu zajedno na tom mjestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Djevojke su željele silikonske zadnjice po cijenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primjeru", objasnila je Tamara u jutarnjem programu Pinka.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.