Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

159 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

8 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

42 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

8 hits

 
 
 
 
utorak, 11 jun 2019 15:14

Osam godina od smrti Darka Radovanovića...Danas bi bio velika zvijezda!

Na današnji dan prije osam godina poginuo je pjevač Darko Radovanović. On je stradao sa svojim menadžerom Acom Miloševićem u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ostružnice. Na pjevača i njegovog kolegu tada je "mercedesom" naletio Đorđe Rančić (84) kada je preticao šleper i ušao u traku u kojoj se kretalo vozilo u kojem je bio pjevač.

Radovanoviću su svi prognozirali fantastičnu karijeru, a da bi bilo tako, govore i njegove pjesme koje se i danas slušaju i pjevaju. Njegov glas se čuje svuda, šeruje se na društvenim mrežama, a mnogi njegovi prijatelji i saradnici nikada ne zaboravljaju da se sete trenutaka koje su proveli s njim.

View this post on Instagram

Jos jedna godina prodje...#darkoradovanovic

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

 

Da je bio voljen i od svojih kolega, govori i činjenica da je na njegovoj sahrani prisustvovalo skoro 5.000 ljudi, a Ivana Selakov, Slađa Vujičić,Aca Lukas, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Goca Tržan i mnogi drugi ne propuštaju nikad priliku da ga spomenu u javnost,

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.