Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

247 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

150 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

680 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 15:15

UNIŠTIĆEŠ PORODICU AKO SE NE TRGNEŠ: Anabela Atijas loše zbog LUNE, suprug Andrej sve više gubi živce!

Anabela Atijas sve češće je van Srbije, ima problema sa štitnom žlijezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa.

Anabela Atijas sve češće je van Srbije, ima problema sa štitnom žlezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa, pa je po preporuci lekara rešila da privremeno napusti Srbiju.

Lunina majka nije se još oporavila od ćerkinog učešća u prvom rijalitiju i ne može da podnese komentare koje sada čita o njoj. Ona je takođe opsjednuta odnosom Đoganijeve i njenog dečka Marka Miljkovića, kako kaže izvor.

 https://www.instagram.com/p/BxdIK4HiYZb/

"Zbog toga je opet završila u bolnici, a zatim danima nije mogla da ustane iz kreveta", rekao je izvor blizak pjevačici i dodao:

"Kad je vidio da opet sve teško podnosi, a i da joj ljekari preporučuju odmor, naredio joj je da spakuju kofere. Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Andrej želi da joj pomogne da se oporavi, jer mu treba zdrava, kako bi brinula o njihovoj ćerkici Blankici. Rekao joj je: "Uništićeš cijelu porodicu ako se ne trgneš. Milion puta smo se svađali zbog Lune i "Zadruge"! Više nemam živaca za to, moraš da se isključiš iz rijalitija!"

Kad je Luna posljednji put vrištala i lupala po pabu, Anabeli je pozlilo. Naravno, mnogo joj je lakše kad je van Srbije, jer je makar ljudi na ulici ne zapitkuju o svemu tome", završava izvor.glossy.rs

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 15:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.