Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

393 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

103 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

60 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

215 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 15:44

Rozga smuvala 11 godina mlađeg Beograđanina?

Domaća štampa prenosi da je Jelena Rozga (41) našla novu ljubav, i to u Beogradu. Pjevačica, koja je bila "solo" od raskida sa Stjepanom Hauserom iz 2Cellos, navodno je u vezi sa 11 godina mlađim Srbinom.

"Upoznali su se na jednom beogradskom događaju i na prvi pogled dopali jedno drugome. Poslije višenedeljnog ubeđivanja, kada su joj prijatelji objašnjavali da je on divan dečko i da mora da krene dalje, pristala je da se vide. Otkako su se smuvali, ne razdvajaju se," rekao je izvor blizak pjevačici za "Alo".

https://www.instagram.com/p/BsF3EXelbX_/

"Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju ima pored njega, i odmah na početku ga je zamolila da ne otkriva da su zajedno. Za njihovu vezu još uvijek znaju samo najbliži, i sugurno još neko vrijeme neće istupiti u javnost. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je koliko će moći da kriju da su zajedno," rekao je taj izvor.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 13:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.