Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

159 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

8 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

42 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

8 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 15:44

Rozga smuvala 11 godina mlađeg Beograđanina?

Domaća štampa prenosi da je Jelena Rozga (41) našla novu ljubav, i to u Beogradu. Pjevačica, koja je bila "solo" od raskida sa Stjepanom Hauserom iz 2Cellos, navodno je u vezi sa 11 godina mlađim Srbinom.

"Upoznali su se na jednom beogradskom događaju i na prvi pogled dopali jedno drugome. Poslije višenedeljnog ubeđivanja, kada su joj prijatelji objašnjavali da je on divan dečko i da mora da krene dalje, pristala je da se vide. Otkako su se smuvali, ne razdvajaju se," rekao je izvor blizak pjevačici za "Alo".

"Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju ima pored njega, i odmah na početku ga je zamolila da ne otkriva da su zajedno. Za njihovu vezu još uvijek znaju samo najbliži, i sugurno još neko vrijeme neće istupiti u javnost. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je koliko će moći da kriju da su zajedno," rekao je taj izvor.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 13:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.