Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

237 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

142 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

634 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 21:00

Ide na mjesta gdje i ONA: Signali koji otkrivaju da vašem momku nedostaje BIVŠA

Postoje, međutim, znakovi koji mogu da otkriju da vašem partneru nedostaje bivša djevojka.

Fotografije i pokloni

Ako vaš partner još uvek ima fotografije bivše devojke na svom telefonu i poklone koje je od nje dobio, i koje smatra vrijednim, to će vjerovatno kod vas proizvjesti sumnju. U tom slučaju bi trebalo da obavite iskren razgovor o tome i da razjasnite situaciju.

Poređenja

Spominjanja imena bivše djevojke i prisjećanja na prošlost, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari sa onim što je predstavljala ta djevojka je razlog za brigu. To može da se dogodi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to može da se smatra alarmom na koji bi trebalo da obratite pažnju.

Izlasci na ista mjesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mjesta na koja je ranije odlazio sa bivšom djevojkom, to pokazuje da pokušava da sledi staru šemu i oživi stara sjećanja.

Prijateljstvo sa bivšoj

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima sa bivšom djevojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost i više ne gaji osjećanja prema njoj. Ali ako on traži načine da ostane u kontaktu sa njim, to može da bude pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Porodica bivše djevojke

Nema ništa loše u tome da se bude pristojan prema članovima porodice bivše partnerke, ali posle raskida nije baš sasvim normalno nastaviti biti dio porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvijek vezan za njenu porodicu ili da pokušava da bude aktivno umješan u njihov život zbog nekog razloga.

Društvene mreže i krug prijatelja

Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše djevojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.