Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

159 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

8 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

42 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

8 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 15:30

Bugarka (22) želi da bude živa Barbika, pa za godinu dana imala više od 15 plastičnih operacija

Da bi postigla izgled poznate lutke Barbi, o kojem je oduvijek sanjala, jedna Bugarka podvrgla se brojnim plastičnim operacijama.

Andrea Ivanova (22) iz Sofije od prošle godine imala je više od 15 procedura, mijenjajući svoj prirodni izgled u pokušaju da liči na lutku.

 

Kako je ispričala, još od malena obožava Barbi i sanjala je da jednog dana izgleda kao ona.

Andrea je tako, između ostalog, ubrizgala injekcije hijaluronske kisjeline u usne, a kada bi se one počele smanjivati, koristila bi ponovno punjenje.

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/shokirashcho-greshnata-andrea-s-golemite-bombi-progovori-za-metamorfozata-si-snimki-18_news676258.html?fbclid=IwAR3G2QpoXjXlCdbcsep0evXcEWZ5fZaApyPEPXPMiIeanRrStg2DwoE4YSw

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.