Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

242 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

147 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

659 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 21:15

Obnažena Kardi Bi u novom videu

Pjevačica je upravo predstavila novi singl "Press", koji je posvećen „hejterima“. Hip-hop pevačica Kardi Bi se vratila s novim videom za singl „Press“. Zvijezda je, čak i pre premijere, počela da zadirkuje fanove tizerima nove numere.

U novom spotu pjevačica izjavljuje da joj ne treba pažnja novinara, te da je prošla kroz sve „tretmane“ zavidnih ljudi i hejtera.

Podsjetimo se da je poslednji solo singl "Money" objavljen prošle godine, a Kardi Bi je otpevala na Grammy ceremoniji (gdje je osvojila nominaciju "Best Rap Album" sa debitantskim albumom " Invasion of Privacy“.

Od tada, Kardi B je snimila numeru koju je uradila u saradnju sa Bruno Marsom "Please Me", lanisrala remiks hita Blueface „Thotiana“, a pojavila se i u numeri koja je predstavljena u saranji sa DJ Khaledom "Wish Wish" zajedno sa 21 Savage.

 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 12 jun 2019 18:07

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.