Standard.

petak novembar 22

Koncert Crnogorskog simfonijskog okrestra na Velikoj sceni

Objavljeno u: Život

by Jovana

Koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra u saradnji sa Fondacijom festivala Pučinijano i Muzičkim centrom Crne Gore biće održan u subotu 23. novembra u 20 sati na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

122 hits

petak novembar 22

Madona za zdravlje pije urin i kupa se u ledu (VIDEO)

Objavljeno u: Život

by Jovana

Madona tvrdi da je na svojoj Madame X turneji pila urin.  Posle jednog nastupa u Americi ona se u tri ujutro potopila u ledenu kupku, koja je navodno najbolja terapija za…

184 hits

petak novembar 22

Pušenje u trudnoći je rizik za strabizam

Istraživanje danskih naučnika sugeriše kako svaka dodatna cigareta koju u prosjeku dnevno popuši trudnica povećava rizik za strabizam kod djeteta za oko pet posto.

93 hits

petak novembar 22

Jelena Rozga u vezi sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Objavljeno u: Život

by Jovana

Jelena Rozga prema pisanju regionalnih medija od ljetos uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim Beograđaninom, o kome ne želi da govori za javnost, a kako se navodi pored njega…

188 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 12:32

Aleksandra u rodnom Bogatiću nije bila 25 godina, a evo šta kažu MJEŠTANI

Pjevačica je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspijevala u tome.

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pjevačica je bila stanovnik Bogatića. Malo je onih koji je se sećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.

- Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pjevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živjela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sjećam dok je bila djevojčica, mislim da ona ovdje ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđjala - ispričala nam je jedna starija gospođa u blizini osnovne škole.

Slično su rekli i drugi mještani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mjesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živjela popularna pjevačica govore nam da je nisu sretali duže od dvije i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan prije nekoliko godina. Pošto smo saznali da na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović, odlučili smo da je potražimo. Ljubazna gospođa Gordana rekla nam je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.

- Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dvije smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo vidjela. Kada je upisala fakultet, rijetko je dolazila u Bogatić. Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro... Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se - rekla je Gordana. espresso.rs

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 jun 2019 09:50

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.