Standard.

utorak septembar 17

Sergej Ćetković objavio video i oduševio pratioce: “Poželjeti ovakvog oca i muža”

Objavljeno u: Život

by Jovana

Dobro je poznato da je Sergej Ćetković uzoran suprug i otac, koji slobodno vrijeme najradije provodi upravo sa suprugom Kristinom i kćerkama Lolom i Milom. Ipak, u javnosti ne govori…

162 hits

utorak septembar 17

Jezivo: Lijam je saznao za razvod Majli putem društvenih mreža?!

Razvod Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta iznenadio je mnoge, budući da je malo ko slutio da su se crni oblaci nadvili nad njihovim ljubavnim gnijezdom.

178 hits

utorak septembar 17

Pogledajte kako je izgledala Melanija Tramp prije operacija

Melanija Tramp, prva dama Amerike, bavila se manekenstvom u mladosti. U javnosti su se pojavile fotografije na kojima slavna Slovenka pozira samouvjereno fotografu sa svojih 17 godina.

388 hits

utorak septembar 17

(FOTO) Oglasio se Džunior Džek prvi put poslije vijesti o razvodu: Kajin bivši već našao drugu!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Pjevačica Kaja Ostojić našla u žiži javnosti kada se u medijima pojavila informacija da se razvodi od svog supruga Džuniora Džeka posle pet godina braka. 

318 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 12:32

Aleksandra u rodnom Bogatiću nije bila 25 godina, a evo šta kažu MJEŠTANI

Pjevačica je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspijevala u tome.

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pjevačica je bila stanovnik Bogatića. Malo je onih koji je se sećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.

- Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pjevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živjela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sjećam dok je bila djevojčica, mislim da ona ovdje ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđjala - ispričala nam je jedna starija gospođa u blizini osnovne škole.

Slično su rekli i drugi mještani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mjesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živjela popularna pjevačica govore nam da je nisu sretali duže od dvije i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan prije nekoliko godina. Pošto smo saznali da na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović, odlučili smo da je potražimo. Ljubazna gospođa Gordana rekla nam je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.

- Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dvije smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo vidjela. Kada je upisala fakultet, rijetko je dolazila u Bogatić. Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro... Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se - rekla je Gordana. espresso.rs

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 jun 2019 09:50

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.