Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

239 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

144 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

650 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

46 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 13:50

Hravatica čijoj su se ljepoti divili: Njene posljednje riječi rasplakale su BALKAN

Dolores Lambaša, poznata hrvatska filmska, televizijska i pozorišna glumica bila je na vrhuncu karijere kada je tragično izgubila život u 32. godini. Dolores se kobne večeri vraćala iz Beograda za Zagreb. Njen prvobitni plan bio je da sa kolegom Stojanom Matavuljem prespava u hotelu u Iloku, međutim u posljednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju, piše “Pulsonline“…

Nakon zabave sa prijateljima, Dolores i Stojan krenuli su put Zagreba. 23. oktobra 2013, u 6:45 ujutru, njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom. Od siline udarca oba vozila sletjela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana izletjela je kroz prozor.

“Nisam ga prepoznao i samo sam mu rekao da sam u redu, a on mi je odgovorio da je njegova saputnica teško povrijeđena. Tada sam vidio da neko leži pored, on se vratio do nje i kleknuo, dozivao je… Grozna situacija. U međuvremenu su se neka vozila zaustavila, a vrlo brzo došla je i Hitna pomoć”, prepričao je nakon nesreće jezivu scenu vozač automobila sa kojim su se sudarili Dolores i Stojan.

 

Sa teškim povredama abdomena i unutrašnjih organa, Dolores je prevezena u bolnicu gdje je odmah operisana, međutim zbog težine njenih povreda doktori nisu bili optimistični. Samo nekoliko sati kasnije izgubila je bitku. Nesreća u kojoj je tragično stradala Dolores Lambaša dogodila se kod Slavonskog broda, na istoj deonici puta na kojoj je 6 godina ranije poginuo i Toše Proeski.

Glumicu čijoj lepoti su se svi divili, mnogi su je nazivali ikonom novijeg hrvatskog filma, a najveću popularnost doživela je u filmu “Vjerujem u anđele”, kao i u serijama “Odmori se, zaslužio si”, “Zauvijek susjedi”, “Zakon ljubavi”, “Najbolje godine”, “Ruža vjetrova”…

Njen privatan život konstantno je intrigirao javnost. Naime, Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a jedan od njih bio je čuveni glumac Frano Lasić, koji poslije tragedije nikada nije želio da govori o svojoj bivšoj djevojci.

Prvi poznati dečko lijepe glumice bio je njen kolega Ivo Gregurević, sa kojim je imala veoma burnu vezu. Više puta su raskidali i mirili se, najavljivali i otkazivali vjenčanje, da bi nakon 5 godina ipak raskinuli vezu.

Još jedan njen poznati partner bio je biznismen Josip Radeljak, sa kojim je bila u vezi 3 godine, a pred Doloresinu smrt kružile su glasine da je u vezi sa 10 godina starijim rediteljem Goranom Rukavinom.

U posljednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.

“Za trideset godina voljela bih biti živa i zdrava. Voljela bih i dalje da glumim, plovim i lovim ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrijediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna da učinim za ljude koji uspiju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvijek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati sopstveni rast”, rekla je tada Dolores.

Dolores je sahranjena 25. oktobra 2013. godine, u svom rodnom gradu Šibeniku.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.