Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

228 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

237 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

942 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

303 hits

 
 
 
 
petak, 14 jun 2019 21:29

Kada je vrijeme da prijatelju kažemo zbogom?

Navikli smo na to da su prekidi odnosa nešto što se dešava samo između ljubavnih parova. Međutim, taj pojam se ne smije ograničiti samo na romantične veze. Mi nekada dođemo u situaciju da iz svog života moramo da izbacimo ljude koji su nam bili (ili su još uvijek) dragi, ali taj odnos jednostavno nije izdržao test vremena... A zašto to?

1. Mijenjamo se i mi i naši prijatelji - a samim tim i naš odnos

Svi ljudi rastu i mijenjaju se. Ali katkad se desi da se u tom procesu putevi prijatelja jednostavno raziđu. Tako se desi da vaš prijatelj sa fakulteta i dalje voli samo da izlazi i provodi se, dok ste vi prevazišli taj životni stadijum i volite da ostanete kući sa svojom porodicom. I onda se desi da jednostavno odstupite od onoga što vam je nekada donosilo radost i uživanje. Dešava se.

2. Kada vaš prijatelj počne da zavisi od vas

Morate priznate da je nekada teško da se odnos razvija kada ste zapeli sa osobom koja je većinu vremena zavisna od vas. Nema dobrog prijateljstva u tome kada vas neko koristi kao pojas za spasavanje.

3. Vaš prijatelj vas više ne razumije

Nekad je bolje biti sam nego u krugu prijatelja koji ne razumijeju ko ste, šta ste i šta želite od života.

4. Vaša interesovanja se razilaze

Vaša interesovanja definišu suštinu vašeg prijateljstva bolje od bilo čega. Ako vam se interesovanja promjene i postane nevjerovatno teško da se održi normalan prijateljski odnos, vrijeme je da se kaže zbogom. I to je ljudski.

Stil.kurir.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.