Standard.

nedjelja decembar 15

Relja otkrio kako je osvojio Nikoliju, pa ispričao kako čuva njihov odnos

Objavljeno u: Život

by Lejla

  Pjevač Relja Popović otkrio je da se iz dana u dan trudi da sačuva i zaštiti odnos sa Nikolijom, pa otkrio kako ju je osvojio.

177 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

by Lejla

Cijele godine može da se koristi u vidu limunade ili kao dodatak drugim pićima i raznim jelima.

190 hits

nedjelja decembar 15

Limun jača organizam, evo kako

Objavljeno u: Život

nedjelja decembar 15

Preminula legendarna Ana Karina: Cio svijet se oprašta od nje

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Svima dobro poznata francuska glumica Ana Karina, preminula je u subotu 14. decembra od raka u svojoj 79. godini, objavio je danas njen agent.

352 hits

subota decembar 14

Stvari bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevni život, a uništavaju kožu

Objavljeno u: Život

by Lejla

Čistite i njegujete kožu svakodnevno, pazite na ishranu, ali i dalje ste frustrirane zbog bubuljica i mitisera koji se neprestano pojavljuju na vašem licu.

380 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 11:29

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

Seka je tamo, navodno, uz blagoslov monahinje dobila ulje sa sedam kandila koje je donijela u Beograd, a pila ga je po instrukcijama oca Nikole i ubrzo je i zatrudnjela

Međutim, podsjećanja radi, Seka je još 2017. godine sa suprugom Veljkom počela proces vantelesne oplodnje, kako bi se ponovo ostvarili kao roditelji.

- Počeli smo sa pripremama, poznato je da proces vantjelesne oplodnje nije brz. Voljeli bismo da se što prije ponovo ostvarimo kao roditelji. Najvjerovatnije da će to biti početak naredne godine. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čovjeka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku Gocu Ivanović, iskreno se nadamo da ćemo uspjeti ponovo. Željeli bismo što više djece i da nije velika razlika između njih - rekla je Seka 2017. godine.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.