Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

181 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

207 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

762 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

266 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 13:32

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

- Očigledno je da se muškarci ne suočavaju sa istim fizičkim promjenama koje žene doživljavaju tokom trudnoće i kasnije već se mijenja njihov način života, a to može uticati na njihov izgled, kaže dr Alan Mataraso, predsjednik Američkog društva platičnih hirurga - Nutricionizam i vježbanje se mijenjaju i često ne spavaju dobro. Većina muškaraca primjećuje promjene na tijelu kada počnu da stare ili postanu očevi, tačnije u tridesetim i četrdesetim godinama.

Zanimljivo je da je sve veći porast plastičnih operacija na koje odlazi muškarci, pa se tako bilježi skok za 29 odsto u odnosu na 2000. godinu.

Ali, koje operacije su najpopularnije među muškarcima?

- Operacija nosa

- Zatezanje kapaka

- Liposukcija

- Operacija smanjenja grudi (liječenje ginekomastije)

- Presađivanje kose

Dr. Mataraso je izjavio da se većina muškaraca odlučuje za plastičnu hirurgiju jer smatraju da će im upravo to pomoći u poslu.

Što se tiče botoksa, skoro pola miliona injekcija botoksa ubrizgano je u pripadnike jačeg pola tokom 2018. godine u SAD.

(Telegraf.rs)

Posljednji put izmijenjeno utorak, 18 jun 2019 13:55

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.