Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

229 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

238 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

949 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

303 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 20:35

Toni Cetinski prvi put NAJISKRENIJE o djeci iz prethodnih BRAKOVA!

Pjevač kaže da mu u braku sa Dubravkom sve cvjeta i da je ona njegova mirna luka.

Ljubavni odnosi među nama i sa familijama su idilični. Mi možemo planirati, ali bog određuje šta će biti. Naravno da bismo voljeli da dobijemo dijete. Što je do mene, evo obećavam da ću raditi", rekao je on.

Toni je odgovorio i na pitanje da li viđa djecu iz prethodnih brakova, Kristijana i Piju.

 

Kristijan ima 22 godine i živi u Berlinu. Svira gitaru i uči školu, nešto vezano za auto-industriju. Od kada je prošao pubertet pravi smo drugari, bez tabu tema pričamo o svemu. Ćerkica ide u školu u Londonu i ona je zaljubljena u mene. Mnogo je vezana za mene. Nisam zadovoljan koliko vremena provodim sa djecom i nikada neću biti, ali šta ću", bio je iskren Cetinski.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.