Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

225 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

235 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

936 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

303 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 21:14

Ilda Šaulić otkrila nepoznat podatak o ćerkici Emi!

Pjevačica Ilda Šaulić nakon pauze od četiri mjeseca, koju je napravila zbog smrti oca Šabana Šaulića, vratila se na scenu, a otkrila je i da su joj nedostajali nastupi i da joj je muzika pomogla da prebrodi težak period.

- Njegove pjesme ću od sada uvijek pjevati na svojim nastupima, to će biti dio mog repertoara, kao neka tradicija. Tatine pjesme pjevaju mnoge kolege, ali niko to ne može da radi kao što je on radio - rekla je pjevačica i ispričala da je primijetila da njena ćerkica Ema ima dara za muziku.

 

- Mnogo bih voljela da ona krene mojim i Šabanovim stopama. Već sam primijetila da ima tu žicu, tako da ako bude željela da se bavim muzikom, ja ću je podržati. Nije mi bitno da li će svirati neki instrument ili će baš odabrati pjevanje. To je dar od boga i ako Bojan i ja prepoznamo da Ema to želi, bićemo tu da je usmjerimo i pomognemo - ispričala je Šaulićeva.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 18 jun 2019 15:35

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.