Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

225 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

235 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

932 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

302 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 20:00

Trik kojim se muškarci služe da bi zainteresovali ženu za seks sa njim

Prethodna istraživanja su pokazala da ako žena zaista zaista ne smatra muškarca privlačnim, neće ni prihvatiti seks sa njim.

- Kada su se muškarci sastali sa ženama tokom istraživanja skoro polovina njih je izjavila da bi voljeli da imaju seks sa dotičnom ženom, dok većina žena nije bila zainteresovana, kaže Mons Bendiken, profesor psihologije na Univerzitetu u Norveškoj.
Zaključak je da žene nisu posebno zainteresovane za neobavezni seks ako im muškarac zaista nije privlačan.

Istovremeno, muškarac koji ostavlja utisak da želi da ima seks u bilo kom trenutku je upravo ono što žene ne žele. To bi moglo objasniti zašto muškarci izgledaju manje zainteresovano za seksualni odnos nego što im je zaista stalo.

- U pitanju je taktička igra između muškaraca i žena jer poruke koje šalju jedni drugima mogu biti različite od njihovih istinskih namjera, zaključuju istraživači.

(Telegraf.rs)

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.