Standard.

srijeda novembar 13

Sa Standardom u pozorište: Poklanjamo karte za predstavu "Očevi su grad(ili)"

Objavljeno u: Život

by Samir

Portal Standard u saradnji sa Crnogorskim narodnim pozorištem vodi svoje čitaoce na večerašnju predstavu "Očevi su grad(ili)". Danas poklanjamo dvije karte. Pravila igre su sljedeća: Na zvaničnu Fejsbuk stranicu portala…

173 hits

srijeda novembar 13

Dejova ćerka zabranila maćehi da dođe na vjenčanje

Objavljeno u: Život

by Jovana

Tamara je izričito rekla ocu da ne želi da vidi njegovu partnerku na svom vjenčanju, a on joj je odgovorio da onda ni on neće prisustvovati. Kćerka legendarnog fudbalera Dejana…

1105 hits

srijeda novembar 13

“Šćeri moja” sjutra na Velikoj sceni

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na Velikoj sceni u četvrtak 14. novembra u 20 sati biće izvedena predstava “Šćeri moja”, Maje Todorović, u adaptaciji i režiji Ane Vukotić.

148 hits

srijeda novembar 13

Džon Ledžend najseksi muškarac u 2019.

Objavljeno u: Život

by Jovana

Američki pjevač i glumac Džon Ledžend je po izboru časopisa "People" najseksi muškarac u 2019. godini, a on se našalio da nije siguran "hoće li uspjeti da živi s tom…

167 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 20:00

Trik kojim se muškarci služe da bi zainteresovali ženu za seks sa njim

Prethodna istraživanja su pokazala da ako žena zaista zaista ne smatra muškarca privlačnim, neće ni prihvatiti seks sa njim.

- Kada su se muškarci sastali sa ženama tokom istraživanja skoro polovina njih je izjavila da bi voljeli da imaju seks sa dotičnom ženom, dok većina žena nije bila zainteresovana, kaže Mons Bendiken, profesor psihologije na Univerzitetu u Norveškoj.
Zaključak je da žene nisu posebno zainteresovane za neobavezni seks ako im muškarac zaista nije privlačan.

Istovremeno, muškarac koji ostavlja utisak da želi da ima seks u bilo kom trenutku je upravo ono što žene ne žele. To bi moglo objasniti zašto muškarci izgledaju manje zainteresovano za seksualni odnos nego što im je zaista stalo.

- U pitanju je taktička igra između muškaraca i žena jer poruke koje šalju jedni drugima mogu biti različite od njihovih istinskih namjera, zaključuju istraživači.

(Telegraf.rs)

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.