Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

225 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

235 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

936 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

303 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 19:45

Najveće greške pri renoviranju kuhinje

Ovo su tri najčešće greške koje pravmo pri renoviranju kuhinje...

Kuhinja? Što veća, to bolja

Nikako! Ili bar, ne uvijek!

Velika kuhinja može, zapravo, biti potpuno kontraproduktivna ukoliko nemate odgovarajući raspored elemenata i aparata. Najveća opasnost krije se u tome što ćete prelaziti kilometre u kuhinji, što možda u prvi mah nećete opaziti ali će vaše noge itekako registrovati.

Drugi problem je u tome što ćete za veliku kuhinju željeti da nabavite više elemenata i namještaja pa samim tim opteretiti i budžet. Ako se - radi uštede - odlučite za jeftinije materijale, rizikujete i da vaša kuhinja tako izgleda. A i da toliko traje.

Nije savršeno ali može da prođe.

Ovo je, na primjer, vaše opravdanje za insistiranje na nekom rješenju koje vam, zapravo, uopšte ne odgovara. Na primjer, dopada vam se ideja o kuhinjskom "ostrvcetu" - izdvojenom elementu u sredini prostorije koji koristite kao osnovu za radni prostor, kuhinju ili čak šporet. Međutim, u vašoj kuhinji nema dovoljno prostora za tako nešto... "nije savršeno", kažete vi, i ostanete u kuhinji u kojoj jedva otvarate vrata od rerne, sudarate se sa vratima mikrotalasne ili provirujete iskosa u frižider.

Izmerite sve i znajte da je za prostor oko ostrvceta potrebno barem 90 do 120 centimetara.

To dodavanje "kasnije" nije baš uvek tako lako.

Tipičan primjer je dodavanje novih električnih utičnica za kuhinjske aparate. To će zahtevati da polupate pločice, štemujete zid, rasturate "leđa" kuhinjskih elemenata. Čak i ako u prvi mah ne planirate nabavku mikrotalasne pećnice ili mašine za pranje suđa, ipak ugradite utičnice za njih.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 18 jun 2019 16:45

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.