Standard.

nedjelja decembar 15

Preminula legendarna Ana Karina: Cio svijet se oprašta od nje

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Svima dobro poznata francuska glumica Ana Karina, preminula je u subotu 14. decembra od raka u svojoj 79. godini, objavio je danas njen agent.

64 hits

subota decembar 14

Stvari bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevni život, a uništavaju kožu

Objavljeno u: Život

by Lejla

Čistite i njegujete kožu svakodnevno, pazite na ishranu, ali i dalje ste frustrirane zbog bubuljica i mitisera koji se neprestano pojavljuju na vašem licu.

164 hits

subota decembar 14

Glumica otkrila kako je smršala: "Uslovi na snimanju su bili ekstremni, a ovo je bilo najgore!"

Objavljeno u: Život

by Lejla

Glumica Rebel Vilson rekla je da je slučajno izgubila dosta kilograma dok je snimala film "Mačke" zbog intenzivnih scena plesa.

168 hits

subota decembar 14

Emina Jahović pokazala povrede na tijelu, hoće li objasniti njihov uzrok

Objavljeno u: Život

by Lejla

  Pjevačica Emina Jahović oduševila je fanove na Instagramu kad je objavila fotografiju s novom frizurom, ali ih je, isto tako, i zabrinula.

464 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 19:45

Najveće greške pri renoviranju kuhinje

Ovo su tri najčešće greške koje pravmo pri renoviranju kuhinje...

Kuhinja? Što veća, to bolja

Nikako! Ili bar, ne uvijek!

Velika kuhinja može, zapravo, biti potpuno kontraproduktivna ukoliko nemate odgovarajući raspored elemenata i aparata. Najveća opasnost krije se u tome što ćete prelaziti kilometre u kuhinji, što možda u prvi mah nećete opaziti ali će vaše noge itekako registrovati.

Drugi problem je u tome što ćete za veliku kuhinju željeti da nabavite više elemenata i namještaja pa samim tim opteretiti i budžet. Ako se - radi uštede - odlučite za jeftinije materijale, rizikujete i da vaša kuhinja tako izgleda. A i da toliko traje.

Nije savršeno ali može da prođe.

Ovo je, na primjer, vaše opravdanje za insistiranje na nekom rješenju koje vam, zapravo, uopšte ne odgovara. Na primjer, dopada vam se ideja o kuhinjskom "ostrvcetu" - izdvojenom elementu u sredini prostorije koji koristite kao osnovu za radni prostor, kuhinju ili čak šporet. Međutim, u vašoj kuhinji nema dovoljno prostora za tako nešto... "nije savršeno", kažete vi, i ostanete u kuhinji u kojoj jedva otvarate vrata od rerne, sudarate se sa vratima mikrotalasne ili provirujete iskosa u frižider.

Izmerite sve i znajte da je za prostor oko ostrvceta potrebno barem 90 do 120 centimetara.

To dodavanje "kasnije" nije baš uvek tako lako.

Tipičan primjer je dodavanje novih električnih utičnica za kuhinjske aparate. To će zahtevati da polupate pločice, štemujete zid, rasturate "leđa" kuhinjskih elemenata. Čak i ako u prvi mah ne planirate nabavku mikrotalasne pećnice ili mašine za pranje suđa, ipak ugradite utičnice za njih.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 18 jun 2019 16:45

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.