Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

225 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

234 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

931 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

302 hits

 
 
 
 
utorak, 18 jun 2019 19:15

Progovorila o hapšenju: Od tada me zovu Goga mafijašica

Pjevačica Goga Sekulić javno je progovorila o velikoj neprijatnosti koja joj se svojevremeno dogodila na ciriškom aerodromu.

Naime, nju su pomiješali sa jednom djevojkom, pa je uhapsili naočigled svih.

– Bila je neka provjera za automobile. Vozilo koje sam kupila nije bilo legalno, pa su me bili uhapsili tada. Ali to je bila samo rutinska kontrola – ispričala je ona u jednoj emisiji, dok je objašnjavala da nije imala “problema sa zakonom”.

Međutim, kada su je upitali za izvjesnu “noć koju je odležala”, otišla je u detalje svoje intime, te progovorila o incidentu sa aerodoroma.

– To je tad bilo! 24 sata sam bila u Hrvatskoj… E, uhapsili su me i na ciriškom aerodromu! Pomiješali su me sa jednom djevojkom. Od tada me zovu Goga mafijašica (smijeh). Zatvorili su sve one šaltere i uhapsili me pred kolegama – zaključila je Goga za Blic.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.