Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

178 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

207 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

755 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

263 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 21:00

GRAŠO NEĆE DA JE OŽENI! Djevojka mu je na pragu je ŠESTE DECENIJE!

Pjevačica Danijela Martinović koja će uskoro proslaviti 48. rođendan objavila je fotografiju koja je zabilježena prije 30 godina. Žena koje je obećala da će zauvijek biti jdevojka Petra Graša u to vrijeme bila je pjevačica grupe Magazin.
 
Danijela Martinović je 1988. debitovala na Splitskom festivalu, a onda je stigla u grupu Magazin. Danas gradi solo karijeru, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije koje su zabilježene na početku karijere. Sada je pokazala fotografiju na kojoj ima 18 godina, a svi su se složili da se uopšte nije promijenila.
 
"Bilo je to doba bezbrižnosti, veselja, radoznalosti, neopterećenosti, druženja sa prijateljicama i mojih profesionalnih početaka u grupi Magazin. Živjela sam nešto o čemu brojne knjige za samopomoć pišu. Tada se nisam brinula previše šta je bilo niti šta će biti", rekla nam je pevačica, za hrvatski "Tportal".
 
Danijela je sa svojim dečkom Petrom Grašom u vezi više od dvije decenije i nemaju namjeru da stupe u brak.
 
View this post on Instagram

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

 
U intervjuu za "Story" prošle godine Grašo o odnosu sa Danijelom rekao da ih bliski ljudi razumeju.
 
"Brak je poslednja stvar o kojoj razmišljamo. Ne znamo ni kada ćemo, ni da li ćemo se uopšte vjenčavati", rekao je Petar Grašo.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.