Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

157 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

190 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

706 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

243 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 20:45

Bila je zaljubljena u sportistu, povukla se VRATILA SE U RODNO SELO I GAJI JAGODE!

Glumica Marija Petronijević prije osam godina odlučila je da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, gdje je počela da se bavi poljoprivredom.

Marija se u rodni kraj vratila se prvenstveno kako bi bila bliže svojoj porodici, a onda je odlučila da se posveti privatnom biznisu i od prije nekoliko mjeseci vrijedno radi na plantaži jagoda koju je zasadila.

 

View this post on Instagram

Pre grada sam uspela da naberem 70 kilograma...

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on

Međutim, u maju ove godine jako nevrijeme uništilo joj je 25 tona jagoda, zbog čega je Marija bila očajna.

 

Plače mi se sada, ne znam šta drugo. Šteta je izuzetno velika, uništeno mi je 25 tona jagoda. Najavljivana je oluja u mom kraju, ali nisam bila svjesna da će biti tolikih razmjera i da će se ovo desiti. Grad je bio jak, a veliki napor je uložen da jagoda bude savršena. Ne znam šta će biti dalje, mora da prođe neko vrijeme pa da vidimo. Ovo je prva godina da sam počela sa uzgajanjem i mnogo mi je teško što se ovo desilo" rekla je glumica.

 

U žiži javnosti svojevremeno je bila zbog veze sa rukometašem Vladom Mandićem, a nakon toga nije željela da govori o emotivnom životu za medije. Pored posla kojim se bavi u rodnom selu, Marija često dolazi u Beograd, ali se rijetko pojavljuje na javnim događajima.kurir.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.