Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

218 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

136 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

167 hits

 
 
 
 
petak, 19 jul 2019 10:29

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad dvogodišnjom kćerkom

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad dvogodišnjom kćerkom Foto: Instagram

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i da dijele starateljstvo nad svojom kćerkicom Leom De Senom (2).

Tako bar tvrdi izvor tabloida TMZ, koji ističe da će dijete biti podjednako kod Irine i Bredlija, u zavisnosti od njihovih poslovnih obaveza. Ako Šajkova bude više zauzeta poslom, dijete će biti više kod Kupera, i obrnuto. Ako Bredli bude zauzet, djevojčicu će čuvati Irina.

Ono što je poznato jeste da će manekenka i glumac živjeti u Njujorku. Da podsjetimo, par je svojevremeno živio u Los Anđelesu, a nakon prekida ljubavne romanse, Irina je otišla da živi u popularnu "Veliku jabuku". Kako stvari stoje, i Bredli će sada živjeti u Njujorku, mada ga obaveze više vežu za Los Anđeles, pa se postavlja pitanje koliko će Kuper provoditi vrijeme u "gradu anđela".

Kao što je poznato, Irina Šajk i Bredli Kuper su počeli da se zabavljaju 2015. godine, a raskinuli su prošlog mjeseca.

Mediji su nakon toga pisali da se pjevačica Lejdi Gaga, sa kojom je Kuper sarađivao u filmu "Zvijezda je rođena", uselila u njegovu kuću. Oni se povodom toga nisu oglašavali.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.